Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms monitör alınır mı?

Gönderdiniz mi, hala sizde mi xg2405?

120hz üzeri deneme şansınız oldu mu? Diğer modeller için de düşük hz'ler için bir alt overdrive öneriliyor.

Ben bu modelin 24g2u'dan daha iyi performans vereceğini düşünüyordum, aynı serinin tn'deki övgülerinden dolayı.

Bu arada;
[2 + 4 ] Güç düğmesinin kilidini açmak/düğmeyi kilitlemek için tuşları basılı tutun. Menü ekranda göründüğünde, Güç düğmesinin kilidini açmak/düğmeyi kilitlemek için her iki tuşu 10 saniye boyunca basılı tutmaya devam edin.
Açma kapama tuşuyla ilgili problem bundan kaynaklı olabilir mi?

Başlıkta ki monitör az önce elime ulaştı. Yalnız içinden display port kablosu çıkmadı. Ben şimdi ne tarz ve nereden bir displayport kablosu alacağım bilen var mıdır acaba?

Başlıkta ki monitör az önce elime ulaştı. Yalnız içinden display port kablosu çıkmadı. Ben şimdi ne tarz ve nereden bir displayport kablosu alacağım bilen var mıdır acaba?
ses şart değilse DVI kablosu da 144hz veriyor
+ olarak bildiğim kadarıyla HDMI kablosu da 144hz veriyor o monitörde?

ses şart değilse DVI kablosu da 144hz veriyor
+ olarak bildiğim kadarıyla HDMI kablosu da 144hz veriyor o monitörde?
@Delta9 Dostum açıksası kablolar hakkında pek bir bilgim yok. Genelde hep displayport iyi dedikleri için sormuştum. O dediğiniz kablonun ne gibi özelliği var. Kablonun çeşitlerine göre kasayı yada anakartı falan yorar mı?

@Delta9 Dostum açıksası kablolar hakkında pek bir bilgim yok. Genelde hep displayport iyi dedikleri için sormuştum. O dediğiniz kablonun ne gibi özelliği var. Kablonun çeşitlerine göre kasayı yada anakartı falan yorar mı?
Yormak? Hayır kardeşim DVI ve DP kablosu 144hz verir. DP+ olarak monitörün ses özelliği varsa onu da verir. HDMI'da aynı işlemi görür DP ile. Ama HDMI 1.4 kablo ise monitör ve kablo 1.4 ise destekleniyorsa oda 144hz verir.

Yormak? Hayır kardeşim DVI ve DP kablosu 144hz verir. DP+ olarak monitörün ses özelliği varsa onu da verir. HDMI'da aynı işlemi görür DP ile. Ama HDMI 1.4 kablo ise monitör ve kablo 1.4 ise destekleniyorsa oda 144hz verir.
@Delta9 valla dostum başlıkta monitörün yanında verdiler hdmi işte destekliyordur heralde. Kablonun 1.4 olup olmadığını nasıl anlayacağım.

Gönderdiniz mi, hala sizde mi xg2405?

120hz üzeri deneme şansınız oldu mu? Diğer modeller için de düşük hz'ler için bir alt overdrive öneriliyor.

Ben bu modelin 24g2u'dan daha iyi performans vereceğini düşünüyordum, aynı serinin tn'deki övgülerinden dolayı.

Bu arada;

Açma kapama tuşuyla ilgili problem bundan kaynaklı olabilir mi?

eyw güç tuşunu kitlemişim harbi, ama bu backlight bleed/ips glow u yoketmiyor ^_^
.
.
masaüstünde 120hz kullanıyorum sadece cs go da başlatma seçenekleri veya apex tarzı fps oyunlarında başlatma seçeneklerinden 144hz ayarlıyorum onun dışında hep 120hz te kalıyor, ben 120-144 çok fark olmaz diye öyle yaptım. hdmi üzerinden 144 alabiliyorum. kutu içeriğinde sadece hdmi kablosu çıkıyor. ne altın kaplama ne ferrit ne de kablo filelenmiş o kadar basit bi kablo oda. ama monitör freesync+advanced overdrive ile 0 ghosting çok ufak overshoot ile mükemmel performans sunduğunu düşünüyorum. çok tecrübem yok.
.
.
hala göndermedim cayma hakkı süresi bitimine 3-4 gün kala göndereceğim

eyw güç tuşunu kitlemişim harbi, ama bu backlight bleed/ips glow u yoketmiyor ^_^
.
.
masaüstünde 120hz kullanıyorum sadece cs go da başlatma seçenekleri veya apex tarzı fps oyunlarında başlatma seçeneklerinden 144hz ayarlıyorum onun dışında hep 120hz te kalıyor, ben 120-144 çok fark olmaz diye öyle yaptım. hdmi üzerinden 144 alabiliyorum. kutu içeriğinde sadece hdmi kablosu çıkıyor. ne altın kaplama ne ferrit ne de kablo filelenmiş o kadar basit bi kablo oda. ama monitör freesync+advanced overdrive ile 0 ghosting çok ufak overshoot ile mükemmel performans sunduğunu düşünüyorum. çok tecrübem yok.
.
.
hala göndermedim cayma hakkı süresi bitimine 3-4 gün kala göndereceğim
@xx98burak98xx ghosting için o dediklerinizi yaparak fps'de azalma olur mu? Ayrıca overshoot nedir teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı