Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms monitör alınır mı?

Bahsettiğin monitörün (LG) panel verilerinde GtG değeri 14 ms görünüyor.
LG Display LM375QW2-SSA1 Overview - Panelook.com
Bu sitede LG 27GL850'nin paneli yok, linkini attığın panel de tamamen farklı. Ayrıca yorumumda üreticiler 1ms diyor, demek ki 1ms'miş diye bir şey yazmadım, inceleme değerlerini yazdım.
Gerçi seninle ne diye tartışmaya giriyorum ki, bir şeyi körü körüne savunduğunu çokça gördüm, herkes gördü. Keşke moderatörleri de göz ardı etme seçeneği olsa.

Bu sitede LG 27GL850'nin paneli yok, linkini attığın panel de tamamen farklı. Ayrıca yorumumda üreticiler 1ms diyor, demek ki 1ms'miş diye bir şey yazmadım, inceleme değerlerini yazdım.
Gerçi seninle ne diye tartışmaya giriyorum ki, bir şeyi körü körüne savunduğunu çokça gördüm, herkes gördü. Keşke moderatörleri de göz ardı etme seçeneği olsa.
Üretici hepsinin 1 ms GTG değeri olduğunu söylüyor. Üretici verilerine göre alacaksanız öyle alın. Üreticilere göre zaten piyasada 1 ms olmayan monitör yok. GTG veya MPRT hepsi bir şekilde 1 ms.
Çoğu GTG'den hiç bahsetmiyor bile.

Körü körüne savunan sizsiniz. Üreticiler hepsinin 1 ms olduğunu iddia ediyor. Senin gibi düşüneneler beni etiketleyip bu tip konuları tartışmazsa sevinirim.
İnceleme değerlerini kafandan yazdın o zaman çünkü kaynak görmedim ben.

Ayrıca itiraz ettiğin konu da benim 1 ms IPS panel yok demek. Şimdi de geri adım atıyorsun.

Aksi kanıt gösteremediğin için şahısa yöneliyorsun. Ben hiçbir zaman bu tip bir tartışmaya izin vermem.
Yaptığın açık ve net bir şekilde terbiyesizliktir. 1 hafta uyarı veriyorum.

Son düzenleme:
Gtg kelimesini küçük harflerle yazdığımı hatırlıyordum ama büyük harflerle gördüm uğraşmaktan acizim. İşin bu zaten de yine de ayrıca eyvallah yani :D

Son düzenleyen: Moderatör:
@xx98burak98xx Yine düzeltmek zorunda kaldım, yazım kurallarına dikkat etmen gerekiyor. Cümleye sürekli küçük harf ile başlıyorsun.
İşim bu da uyarı vermem gerekiyor, uyarısız düzeltiyorum bu konularda kopukluk olmasın diye. Bu şekilde devam edersen çok uyarı alırsın.

Ban atılmasına razıyım yani çok mesele değil forum işlerini çok kullanmıyorum zaten.
.
İşin özeti XG2405.
Görüntü kalitesi 9/10 (FPS modunda ilginç bir şekilde mükemmel bir kalite sunuyor)
144Hz ghosting vb. performansı 8/10 (çok iyi buldum kanımca)
IPS glow/backlight bleed 6/10 (bana IPS glow denk geldi size gelir mi bilmem)
Ölü pixel bende çıkmadı sizde çıkar mı? Bilemem.
Parlaklık 8/10.
Kontrast 8/10.
OSD menüsü çok çeşitli ayarlara sahip ve hoparlörleri varrrr + puan.
Ortalama 8.5/10 bir monitör %99 alınır. Daha da mesaj yazmam bu konu altına yoruldum.

XG2405 de panda panel kullanıldığına emin misiniz? Hiçbir yerde bununla ilgili kaynak bulamadım.
Aslında 24g2U düşünüyordum yanlız kronik ölü pixel sorunu var gibi eğer XG2405 dede 24g2U daki panda panel kullanılıyorsa vazgeçeceğim.
Bunların dışında Max 1500 TL civarı 144 Hz IPS monitör tavsiyeleriniz nelerdir?

Ban atılmasına razıyım yani çok mesele değil forum işlerini çok kullanmıyorum zaten.
.
İşin özeti XG2405.
Görüntü kalitesi 9/10 (FPS modunda ilginç bir şekilde mükemmel bir kalite sunuyor)
144Hz ghosting vb. performansı 8/10 (çok iyi buldum kanımca)
IPS glow/backlight bleed 6/10 (bana IPS glow denk geldi size gelir mi bilmem)
Ölü pixel bende çıkmadı sizde çıkar mı? Bilemem.
Parlaklık 8/10.
Kontrast 8/10.
OSD menüsü çok çeşitli ayarlara sahip ve hoparlörleri varrrr + puan.
Ortalama 8.5/10 bir monitör %99 alınır. Daha da mesaj yazmam bu konu altına yoruldum.
Dostum sadece birşey sormak istiyorum benim için önemli yanıtlarsan sevinirim , aoc da herkes parlaklık ve beyaz arka planda göz yorgunluğu hakkında şikayetleri var bu monitörde de bu durum varmı çok teşekkür ederim.

@myasins XG2405 panda panel dostum tek bir sitede belirtiliyordu başka bir yerde bende görmedim. Facebook üzerinden konuştum viewsonic müşteri hizmetleriyle adam bana IPS panel diye cevap verdi :D açıkladım ne olduğunu neyi istediğimi okudular cevap vermediler. MH'leri bile bilmiyor komedi.

Ölü piksele gelince şans işi be dostum. 24G2U var şu an bende ölü pikselsiz geldi. 10milyarlık monitör al ölü piksel sorunu yine olacak şans...
Çıkarsa iade edersin basit olay.

@xTucix Göz yormuyor, sadece çok parlak beyaz sayfalarda. Onun içinde G-Menü var masaüstünden monitör ayarlarını yapabiliyorsun. Sayfalarda takılırken zaten mavi ışık ayarlarını açabilirsin Oyun, Film oynayacağın zaman kaparsın. Önüne geçiliyor yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı