ViewSonic 27" VX2780-2K monitör RTX4060'li sisteme nasıl olur?

2 k monitör önerisi olarak atmıştım sizin yazdığınız
ya forumda yeniyim benim yazdığım modeli site ekledi sanmıştım kusuruma bakmayın :)

Bence 27 inç 1080p kötü. Daha geniş ekran boyutu ancak daha az piksel sayısı? Bu size bir tık kötü görüntü sunuyor. Bence 24 inç FHD al.
Aynı şekilde pikseller sayılıyor diyenler var ama kendim 27inc fhd görmediğim için emin olamıyorum ben nasıl görürüm. mediamarkt vs. yerlerden deneme şansım olursa ona göre karar verebilirim aslında

27 inç 1080 p kullanan baya var ve çoğu piksel sayılmıyor 27 inç 1080 alınmaz deyip durmayın diyor bence monitörden monitöre değişir

27 inç 1080 p kullanan baya var ve çoğu piksel sayılmıyor 27 inç 1080 alınmaz deyip durmayın diyor bence monitörden monitöre değişir

Kardeşim matematik mi yalan söylüyor anlamadım ben? Nasıl monitörden monitöre değişiyor? :D 24 inç monitöre 1920x1080 pixel tam tamına sığıyor ve hiç bir pixelin arasında boşluk kalmıyorsa aynı piksel sayısını sen nasıl 27 inç monitöre tam tamına sığdırabiliyorsun? Gayet basit her piksel arasında 24 inçe göre daha fazla piksel aralığı oluyor bu da görüntüde hafifte olsa bozulma yaratıyor.

Kardeşim matematik mi yalan söylüyor anlamadım ben? Nasıl monitörden monitöre değişiyor? :D 24 inç monitöre 1920x1080 pixel tam tamına sığıyor ve hiç bir pixelin arasında boşluk kalmıyorsa aynı piksel sayısını sen nasıl 27 inç monitöre tam tamına sığdırabiliyorsun? Gayet basit her piksel arasında 24 inçe göre daha fazla piksel aralığı oluyor bu da görüntüde hafifte olsa bozulma yaratıyor.
piksel sayısı az olabilir fakat görünceği anlamına gelmiyor senin 1080 p 27 inç olmaz yorumunun bilimsel bir açıklaması var mı ?

hafifte olsa bozulma yaratıyor.
sende demişsin hafiften bozulma olabilir diye bende diyorum ki monitörün panel tipine ve kalitesine göre bozulmalar olmayabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı