ViewSonic 75 Hz vs Rampage/Game Booster 144 Hz monitör

Bütçe
2000-3000

JED4R

Decapat
Katılım
18 Aralık 2021
Mesajlar
14
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle selam ben monitör alacağım ancak karar veremedim aradığım fiyat bandında ViewSonic'in 75Hz monitörü var Rampage ve Game Booster'ın 144Hz monitörleri var. Sizce kalitesiz bir markanın 144 Hz'i mi yoksa kaliteli bir markanın 75 Hz'i mi? ( CS:GO ve PUBG PC gibi oyunlar ciddi olmasam da oynarım) 75Hz ve 144Hz arasında devasa farklar olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olacaktır. Fakat hangi çözünürlük için bakıyordunuz? 1080p mi? Özellikle 60 Hz ile 120 Hz arasındaki değerlerdeki yükselmelerde fark inanılmaz. Sonrasındaki yükseltmeler biraz daha az etki gösteriyor göze.
 
75 Hz monitör ile FPS oyunundan keyif alınmaz. Kalitesiz markaların da monitörü alınmaz. Ölü piksel ve ghosting ile uğraşırken verdiğiniz para yazık olur.
Diğer bir konu ise, Samsung'un monitörü kronik smearing problemli. Alınmaz. AOC ise HD bir monitör (cansız ve soluk özelliklere sahip.)
Bütçe arttırılmalı. Monitör yıllarca kullanılan bir bileşen iyisini almak gerekir.
 
Eğer hardcore fps oyunları oynuyorsan gamebooster alabilirsin ama ben o kadar hardcore oynamam normal takılıcam diyorsan 75 hz monitör de gayet yeterli gelebiliyor. Ancak ben şu an gamebooster markasını kullanıyorum ilk monitörüm olarak 75 hz almıştım işimi görmüştü ama el para gördü tabi yetmemeye başladı :D değiştirdik sonra :D
 

Attığın monitörlerin fiyatı iyi AOC'u alacağım herhalde diğerini de ekledim favorilere 1 hafta içinde alıcam indirime girerse Samsung'u alırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı