ViewSonic Efsane Cuma Kampanyadaki Ürünler

ViewSonic Türkiye

ViewSonic
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,

Efsane cumaya özel indirimlere ulaşabileceğiniz 2 kampanya sayfamız var. İlgili modellere bu sayfalardaki linklerden ulaşabilirsiniz.

VX2458-C-MHD 24” Curved 1ms 144Hz Gaming monitör >> 999 TL
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı

VX3211-2K-MHD 32” WQHD 2K IPS panel ince çerveçeli monitör >> 1.599 TL
Viewsonic VX3211-2K-MHD 32" 3ms (VGA+ HDMI+ Display) WQHD Fiyatı

VA2419-SH 24” Full HD ince çerçeveli IPS panel monitör >> 599 TL
ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı

IPS panel modellerimizin kampanya linkleri için
Efsana Cuma Viewsonic IPS Monitör Kampanyası - ViewSonicClub

Gaming modellerimiz için ise
Efsane Cuma Viewsonic Gaming Monitör Kampanyası - ViewSonicClub

Son düzenleyen: Moderatör:
2. monitör daha önceden daha ucuzdu diye hatırlıyorum yanlış bir modelle karıştırmış olabilirim. Onun haricinde 3 model de gayet güzel. Üstteki 1 MS, 144 Hz isteyenler için aşırı F/P. En alttaki ise AAA oyunlarda GTX 1050, 1050 Ti gibi kartlar için gayet iyi bence. 2. monitör ise tasarım yapmayı düşünenler için gerçekten harika.

2. monitör daha önceden daha ucuzdu diye hatırlıyorum yanlış bir modelle karıştırmış olabilirim. Onun haricinde 3 model de gayet güzel. Üstteki 1 MS, 144 Hz isteyenler için aşırı F/P. En alttaki ise AAA oyunlarda GTX 1050, 1050 Ti gibi kartlar için gayet iyi bence. 2. monitör ise tasarım yapmayı düşünenler için gerçekten harika.
Ben de hatırlamıyorum.

Merhaba,

Bu serinin Full HD modeli de var VX3211-MH. Bu daha ucuzdu.

Şu an kampanyada olan model VX3211-2K-MHD 2K çözünürlüklü 1440p.

Merhaba,
Şu an bu modelin Full HD modelinde kampanya var. TekraMarket üzerinden satılıyor.
32 Viewsonic Vx3276-mhd-2 Full Hd Ips 4ms 250 Nits çerçevesiz Monitör - GittiGidiyor

Fakat, VX3276-2K-MHD modeli bu kampanya öncesinde 11.11 kampanyasında satıldı ve stok bitti. Aralık ayında tekrar stoklarda olacak.

Merhaba,

Bu serinin Full HD modeli de var VX3211-MH. Bu daha ucuzdu.

Şu an kampanyada olan model VX3211-2K-MHD 2K çözünürlüklü 1440p.

Merhaba,
Şu an bu modelin Full HD modelinde kampanya var. TekraMarket üzerinden satılıyor.
32 Viewsonic Vx3276-mhd-2 Full Hd Ips 4ms 250 Nits çerçevesiz Monitör - GittiGidiyor

Fakat, VX3276-2K-MHD modeli bu kampanya öncesinde 11.11 kampanyasında satıldı ve stok bitti. Aralık ayında tekrar stoklarda olacak.
Tesekkür ederim ilginiz için fakat full hd modelinde büyük ekranda piksel belli olmaz mi?

Bu bir tercih meselesi eğer ekran kartınız destekliyorsa 2K çözünürlük hem çalışma hem de film ve sosyal medya içerikleri için çok daha geniş bir çalışma alanı sağlar.

VX3211-2K-MHD modeline baktınız mı? Technopat ekibi bu modeli de incelemişti. Hem şu an bu modelde kampanyada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bir tercih meselesi eğer ekran kartınız destekliyorsa 2K çözünürlük hem çalışma hem de film ve sosyal medya içerikleri için çok daha geniş bir çalışma alanı sağlar.

VX3211-2K-MHD modeline baktınız mı? Technopat ekibi bu modeli de incelemişti. Hem şu an bu modelde kampanyada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bu modelin incelemesini izledim.Eger elimdeki monitör satarsam bunu almayi düsünüyorum.Acikcasi diger monitör tasarim çok güzel 😊

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı