ViewSonic Gaming Monitör %18 KDV İndirim Kampanyası

ViewSonic Türkiye

ViewSonic
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,

Hazır okulların kapanması yaklaşıyorken, karne hediyesi olarak bir çok kişinin gaming monitöre ihtiyacı olacak diye düşündük ve tüm Gaming monitörlerimizde %18 KDV indirim kampanyası planladık.
Kampanya 5-20 Haziran 2017 tarihleri arasında ViewSonic iş ortaklarında geçerlidir.

Kampanyanın detaylarına bakmak için ViewSonic Gaming KDV Kampanya ziyaret edebilirsiniz.

Aşağıda da tavsiye son kullanıcı fiyatlarını paylaşıyoruz.

Gaming_KDV-Sosyal_Medya-Banner.jpg

Model

Uzun tanım

T.E.S.K.F
USD (KDV Dahil)

VX Casual Gamer

VX2257-MHD

VIEWSONIC VX2257-MHD 21.5" FULL HD 1ms 75Hz FREESYNC GAMING MONITOR

$154

VX2457-MHD

VIEWSONIC VX2457-MHD 23.6" FULL HD 1ms 75Hz AMD FREESYNC GAMING MONITOR

$192

VX2475SMHL-4K

VIEWSONIC VX2475SMHL-4K PLS UHD LED 2MS GAMING MONITOR

$344

VX2757-MHD

VIEWSONIC VX2757-MHD 27" FULL HD 1ms 75Hz AMD FREESYNC GAMING MONITOR

$263

XG Pro Gamer

XG2401

VIEWSONIC XG2401 24" 1MS 144HZ AMD FREESYNC ERGONOMIK PROFESYONEL GAMING MONITOR

$363

XG2700-4K

VIEWSONIC XG2700-4K 27" 4K UHD IPS PANEL 2MS 60HZ ERGONOMIK GAMING MONITOR

$737

XG2703-GS

VIEWSONIC XG2703-GS 27" 2K WQHD IPS PANEL 4MS 165HZ NVIDIA G-SYNC ROFESYONEL GAMING MONITORU

$761
[TBODY] [/TBODY]

Kampanya Şartları

Kampanya 5-20 Haziran 2017 tarihleri arasında ViewSonic yetkili iş ortaklarında geçerlidir.
Kampanya kapsamındaki modeller VX2257-MHD, VX2457-MHD, VX2757-MHD, VX2475SMHL-4K, XG2401, XG2700-4K ve XG2703-GS ‘dir.
Kampanya sadece %18 KDV indirimi olarak geçerlidir. Başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Kampanya stoklarla sınırlıdır.
ViewSonic, 24 saat önceden haber vermek kaydı ile kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
Kampanya tek alımlar için geçerlidir. 1 kişi 1 adetten fazla alım yaparsa diğer alımları için geçerli olmayacaktır.
Yukarıda belirtilen fiyatlar tavsiye edilen tüketici fiyatlarıdır.

Yaklaşık 2 haftadır VX2475SMHL-4K ve VX2757-MHD modelleri arasında gidip geliyorum şu anda işyerinde kullandığım monitör mx299q ultra wide ama renkeri ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Autocad de renkleri tam veremiyor renklerin koyu tonları simsiyah çıkıyor. Bu iki cihazı gidip mağzada inceleme şansım da yok, sadece internet üzerinden satışları var.

kısacası çok kararsız kaldım, büyük ekran düşük çözünürlük mü, küçük ekran yüksek çözünürlük mü ayrıca bu ikisi ihtiyacım olan renkleri tam verebilecek mi? :/ Bana yardım lazım.

Yaklaşık 2 haftadır VX2475SMHL-4K ve VX2757-MHD modelleri arasında gidip geliyorum şu anda işyerinde kullandığım monitör mx299q ultra wide ama renkeri ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Autocad de renkleri tam veremiyor renklerin koyu tonları simsiyah çıkıyor. Bu iki cihazı gidip mağzada inceleme şansım da yok, sadece internet üzerinden satışları var.

kısacası çok kararsız kaldım, büyük ekran düşük çözünürlük mü, küçük ekran yüksek çözünürlük mü ayrıca bu ikisi ihtiyacım olan renkleri tam verebilecek mi? :/ Bana yardım lazım.

Merhaba,

Size VX2475smhl-4K modelini önermek isterim. Bu modelin paneli PLS panel ve gerçek 8 bit %100 sRGB renk desteği sunuyor. İsterseniz, TechnoPat ve TeknoSeyir incelemelerini izleyin detayları daha iyi görebilirsiniz.

Viewsonic VX2475Smhl-4K İncelemesi - Technopat

ViewSonic VX2475Smhl-4K monitör incelemesi

VX57-MHD modeli ise daha fazla oyuncu özelinde olan bir modeldir. Bu model TN panel kullanıyor, onedenle daha tepkisel bir panele sahip. Bu model ile kullandığınız programlarda çok fazla detay göremeyebilirsiniz.

Vatan Bilg. stoklarına bu hafta bu 2 modelde girecek. Dilerseniz gidip görebilirsiniz. Aklınıza takılan soruları buradan bize de sorabilirsiniz.

VX2757 değil vx2776 olacaktı, yanlış yazmışım siz tn deyince fark ettim. :) Bunla VX2475SMHL arasında hangisini önerirsiniz?
Merhaba,

Size VX2475smhl-4K modelini önermek isterim. Bu modelin paneli PLS panel ve gerçek 8 bit %100 sRGB renk desteği sunuyor. İsterseniz, TechnoPat ve TeknoSeyir incelemelerini izleyin detayları daha iyi görebilirsiniz.

Viewsonic VX2475Smhl-4K İncelemesi - Technopat

ViewSonic VX2475Smhl-4K monitör incelemesi

VX57-MHD modeli ise daha fazla oyuncu özelinde olan bir modeldir. Bu model TN panel kullanıyor, onedenle daha tepkisel bir panele sahip. Bu model ile kullandığınız programlarda çok fazla detay göremeyebilirsiniz.

Vatan Bilg. stoklarına bu hafta bu 2 modelde girecek. Dilerseniz gidip görebilirsiniz. Aklınıza takılan soruları buradan bize de sorabilirsiniz.

VX2757 değil vx2776 olacaktı, yanlış yazmışım siz tn deyince fark ettim. :) Bunla VX2475SMHL arasında hangisini önerirsiniz?

Aslında şöyle, VX2475smhl-4K, dediğim gibi 24" 4K çözünürlüklü PLS panele sahip. Ekran kartınız iyiyse bu modelden daha yüksek performans alırsınız. Bu model gerçek 8 bitlik panele sahip. Üzerinde HDMI2.0 bağlantısı ve MHL desteği var.

VX2776-smhd modeli ise 27" Full HD çözünürlüklü IPS panel bir monitör. Daha şık bir model. Bu model 6bit + A FRC 'dir. HDMI, DP ve VGA bağlantıları var.

Burada aslında belirleyici nokta, sizin ihtiyacınız nedir? 4K mı yoksa Full HD mi arıyorsunuz? Panel olarak benzer özellikleri var, çözünürlük ve boyut belirleyici nokta. Kullandığınız monitör 2K olduğu için Full HD modele dönmek zor olabilir. O yüzden VX2475smhl-4K modeli daha fazla işinize yarayabilir. 24" 'te 4K çözünürlük size daha fazla detayı görmenizi sağlayacaktır.

Aslında şöyle, VX2475smhl-4K, dediğim gibi 24" 4K çözünürlüklü PLS panele sahip. Ekran kartınız iyiyse bu modelden daha yüksek performans alırsınız. Bu model gerçek 8 bitlik panele sahip. Üzerinde HDMI2.0 bağlantısı ve MHL desteği var.

VX2776-smhd modeli ise 27" Full HD çözünürlüklü IPS panel bir monitör. Daha şık bir model. Bu model 6bit + A FRC 'dir. HDMI, DP ve VGA bağlantıları var.

Burada aslında belirleyici nokta, sizin ihtiyacınız nedir? 4K mı yoksa Full HD mi arıyorsunuz? Panel olarak benzer özellikleri var, çözünürlük ve boyut belirleyici nokta. Kullandığınız monitör 2K olduğu için Full HD modele dönmek zor olabilir. O yüzden VX2475smhl-4K modeli daha fazla işinize yarayabilir. 24" 'te 4K çözünürlük size daha fazla detayı görmenizi sağlayacaktır.

buradaki konuşmadan sonra gittim hepsiburadadan sipariş verdim, en geç perşembe kargoda yazıyordu hatta süperhızlı gönderi filan yazıyordu ama göndermedilar :/ anca pazartesi elime ulaşacak. Cumaya gelsin diye hızlı alayım dedim elimde patladı resmen. O gün almasam askı aparatı da alabilecekmişm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı