VA2261 modelinden bahsediyorum. Fiyatı 310 lira.
GT-S780 ile gönderildi.
ViewSonic monitörlerde ölü piksel yaşayan veya garantiye gönderen var mı ? Marka genel olarak nasıldır ? Yoksa AOC alacağım. İyi forumlar.
GT-S780 ile gönderildi.
Sıfır ürünü garantiye gönderdim, işleyişleri şöyle:
Benimkinde izin verilenden çok daha fazla çalışmayan piksel vardı.
Servis bunu onaylıyor, üreticiye bildiriyor,
daha sonra viewsonic üreticisi bu işe sıfır yada açık başka bir ürün verilmesi için onay veriyor, ürün yurtdışından geliyor. (kvk ile konuşarak edinilmiş bilgiler)
Şu ana kadar 16 gün geçti ve maalesef prosedürlerinin tüketici maduriyetini giderici, kendi hatalarını telafi edici olmaması sebebiyle beklemekteyim.
Görüldüğü üzere viewsonic üreticisi, Türkiye'yi adam yerine koymamış ve garantiden değişim işini olabildiğince yokuşa sürmüş. Bir daha alırmıyım tabiki asla.
Eğer deseki servise değişim kararı aldıysan distribütörden direkt ürünü tüketiciye gönderirsin bir dahaki sevkiyatta ben sana gönderirim. Sorun hızlıca çözülmüştü.
Şu akış maalesef ana firmanın bizim pazarı hiç önemsemediğini gösterir. Viewsonic yönetim kurulu üyelerine bizzat ulaşmaya çalışıyorum.
Telefonla ulaşamazsam, maille artık ulaşabildiğim kadarına bizim ülkeyi niye takmıyorsunuz diye mail atacağım. Bakalım ne diyecekler merak içindeyim. Güya yeni yapılandırmaya sokmuşlar kendilerini....
Sayın ViewSonic yetkilisi, buralara kadar inip destek için bulunmanız öncelikle sevindirici, birşeyler için ciddi çaba gösterdiğinizi görüyorum, ancak esas konu Türkiye servisi değil, size yani servise uygulatılmakta olan prosedür.
Gerek PENTA gerek sizle olan konuşmalarımız esas sorumlunun ana üretici firma olduğunu düşündürmesi nedeniyle yazımın sonunu o şekilde bağladım. Şikayet olarak algılanmasın.
Yine iç akışınızda bir kontrol yapacağınızı düşünerek size ürün seri numarasını yazıyorum
ULY 161 93 00 99
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.