ViewSonic nasıldır?

78501

Kilopat
Makaleler
5
ViewSonic monitörlerde ölü piksel yaşayan veya garantiye gönderen var mı ? Marka genel olarak nasıldır ? Yoksa AOC alacağım. İyi forumlar.

GT-S780 ile gönderildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC ile ViewSonic 'in yazılım konusunda sıkıntıları var, Samsung konusuna değinmek bile istemiyorum. Ayrıca ViewSonic alanların bazıları sıkıntı yaşadıklarını dile getirmişlerdi. Eğer bulabilirseniz aynı fiyat bandında Asus almaya veya BenQ almaya çalışınız.

VA2261 modelinden bahsediyorum. Fiyatı 310 lira.

GT-S780 ile gönderildi.

Merhaba,

VA2261, VGA ve DVI bağlantılarına sahip 5ms tepki süresine sahip bir modelimiz. Bu modelde 2 yıl garanti verilmektedir ve ViewSonic garanti hizmetini KVK vermektedir. Herhangi bir sorunda bize veya servisimize service_tr@viewsoniceurope.com adresinden veya buradan ulaşabilirsiniz.

ViewSonic monitörlerde ölü piksel yaşayan veya garantiye gönderen var mı ? Marka genel olarak nasıldır ? Yoksa AOC alacağım. İyi forumlar.

GT-S780 ile gönderildi.

Sıfır ürünü garantiye gönderdim, işleyişleri şöyle:
Benimkinde izin verilenden çok daha fazla çalışmayan piksel vardı.

Servis bunu onaylıyor, üreticiye bildiriyor,

daha sonra viewsonic üreticisi bu işe sıfır yada açık başka bir ürün verilmesi için onay veriyor, ürün yurtdışından geliyor. (kvk ile konuşarak edinilmiş bilgiler)

Şu ana kadar 16 gün geçti ve maalesef prosedürlerinin tüketici maduriyetini giderici, kendi hatalarını telafi edici olmaması sebebiyle beklemekteyim.

Görüldüğü üzere viewsonic üreticisi, Türkiye'yi adam yerine koymamış ve garantiden değişim işini olabildiğince yokuşa sürmüş. Bir daha alırmıyım tabiki asla.

Eğer deseki servise değişim kararı aldıysan distribütörden direkt ürünü tüketiciye gönderirsin bir dahaki sevkiyatta ben sana gönderirim. Sorun hızlıca çözülmüştü.

Şu akış maalesef ana firmanın bizim pazarı hiç önemsemediğini gösterir. Viewsonic yönetim kurulu üyelerine bizzat ulaşmaya çalışıyorum.

Telefonla ulaşamazsam, maille artık ulaşabildiğim kadarına bizim ülkeyi niye takmıyorsunuz diye mail atacağım. Bakalım ne diyecekler merak içindeyim. Güya yeni yapılandırmaya sokmuşlar kendilerini....

Sıfır ürünü garantiye gönderdim, işleyişleri şöyle:
Benimkinde izin verilenden çok daha fazla çalışmayan piksel vardı.

Servis bunu onaylıyor, üreticiye bildiriyor,

daha sonra viewsonic üreticisi bu işe sıfır yada açık başka bir ürün verilmesi için onay veriyor, ürün yurtdışından geliyor. (kvk ile konuşarak edinilmiş bilgiler)

Şu ana kadar 16 gün geçti ve maalesef prosedürlerinin tüketici maduriyetini giderici, kendi hatalarını telafi edici olmaması sebebiyle beklemekteyim.

Görüldüğü üzere viewsonic üreticisi, Türkiye'yi adam yerine koymamış ve garantiden değişim işini olabildiğince yokuşa sürmüş. Bir daha alırmıyım tabiki asla.

Eğer deseki servise değişim kararı aldıysan distribütörden direkt ürünü tüketiciye gönderirsin bir dahaki sevkiyatta ben sana gönderirim. Sorun hızlıca çözülmüştü.

Şu akış maalesef ana firmanın bizim pazarı hiç önemsemediğini gösterir. Viewsonic yönetim kurulu üyelerine bizzat ulaşmaya çalışıyorum.

Telefonla ulaşamazsam, maille artık ulaşabildiğim kadarına bizim ülkeyi niye takmıyorsunuz diye mail atacağım. Bakalım ne diyecekler merak içindeyim. Güya yeni yapılandırmaya sokmuşlar kendilerini....

Merhaba,

Öncelikle yaşadığınız sorundan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Rica etsek bizimler servis takip numaranızı paylaşabilir misiniz takip edip kontrol sağlayalım, size daha sağlıklı bilgi verelim.

Teşekkürler,

Sayın ViewSonic yetkilisi, buralara kadar inip destek için bulunmanız öncelikle sevindirici, birşeyler için ciddi çaba gösterdiğinizi görüyorum, ancak esas konu Türkiye servisi değil, size yani servise uygulatılmakta olan prosedür.

Gerek PENTA gerek sizle olan konuşmalarımız esas sorumlunun ana üretici firma olduğunu düşündürmesi nedeniyle yazımın sonunu o şekilde bağladım. Şikayet olarak algılanmasın.

Yine iç akışınızda bir kontrol yapacağınızı düşünerek size ürün seri numarasını yazıyorum
ULY 161 93 00 99

Sayın ViewSonic yetkilisi, buralara kadar inip destek için bulunmanız öncelikle sevindirici, birşeyler için ciddi çaba gösterdiğinizi görüyorum, ancak esas konu Türkiye servisi değil, size yani servise uygulatılmakta olan prosedür.

Gerek PENTA gerek sizle olan konuşmalarımız esas sorumlunun ana üretici firma olduğunu düşündürmesi nedeniyle yazımın sonunu o şekilde bağladım. Şikayet olarak algılanmasın.

Yine iç akışınızda bir kontrol yapacağınızı düşünerek size ürün seri numarasını yazıyorum
ULY 161 93 00 99

Merhaba,
Bizim burada olma amacımız kullanıcılarımızın yaşadığı sorunlarla ilgili yardımcı olabilmek ve daha yakın bir şekilde iletişimde kalabilmek. Forumlarda, sizler ViewSonic firmasının direkt olarak pazarlama müdürü ile iletişime geçebiliyorsunuz. Sizin yorumlarınızı çözüme dönüştürebilmek için uğraşıyoruz. Maalesef bazen süreçlerle ilgili sorunlar oluşabiliyor, bu noktada da sizin yorumunuz bir yerde sorun olduğunu gösteriyor ve bunun anlamı sizin geri bildiriminiz bizim için önemli, üzerine gidip çözmemiz gerekiyor.

Penta Teknoloji bizim Türkiye'deki tek dağıtımızdır, orada kiminle görüştüğünüzü veya şirketimizden kiminle görüştüğünüzü bilmiyorum fakat bazı eksik bilgilendirmeler olduğu net olarak gözüküyor, sorunu daha net çözebilmemiz adına, rica etsem, ürünününüzü, seri numarası ve elinizde servis takip numarasını yaşadığınız sorunla birlikte service_tr@viewsoniceurope.com adresine mail atar mısınız?

Teşekkürler,

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı