ViewSonic nasıldır?

Arkadaş gerçekten haklı, intel ile benzer bir problem yaşadım. İntel, DHL ile anlaşmalı olarak benden garanti kapsamında değişim olacağını bildirdi ve ben DHLe işlemciyi teslim ettim. Ertesi gün işlemci elime geçti.

Nasıl bu kadar hızlı olduğunu sorduğumda ise her modelden ellerinde depoladıklarını ve değişimi olabildiğince hızlı yapmak adına böyle bir sistem uyguladıklarını söyledi.

Tabi İntel gibi köklü ve büyük bir firma için kolay olabilir ama bence bu sistemi tüm şirketler yapmalı.

Sent from my SM-G530H using Technopat Sosyal mobile app

Merhaba,
Bizim burada olma amacımız kullanıcılarımızın yaşadığı sorunlarla ilgili yardımcı olabilmek ve daha yakın bir şekilde iletişimde kalabilmek. Forumlarda, sizler ViewSonic firmasının direkt olarak pazarlama müdürü ile iletişime geçebiliyorsunuz. Sizin yorumlarınızı çözüme dönüştürebilmek için uğraşıyoruz. Maalesef bazen süreçlerle ilgili sorunlar oluşabiliyor, bu noktada da sizin yorumunuz bir yerde sorun olduğunu gösteriyor ve bunun anlamı sizin geri bildiriminiz bizim için önemli, üzerine gidip çözmemiz gerekiyor.

Penta Teknoloji bizim Türkiye'deki tek dağıtımızdır, orada kiminle görüştüğünüzü veya şirketimizden kiminle görüştüğünüzü bilmiyorum fakat bazı eksik bilgilendirmeler olduğu net olarak gözüküyor, sorunu daha net çözebilmemiz adına, rica etsem, ürünününüzü, seri numarası ve elinizde servis takip numarasını yaşadığınız sorunla birlikte service_tr@viewsoniceurope.com adresine mail atar mısınız?

Teşekkürler,
İlginize tekrar teşekkürler, maili attım.

İlginize tekrar teşekkürler, maili attım.

Merhaba tekrar,

Aslında şimdi konu netleşti. Üründe tabiki değişim yapılacak fakat Penta 'da VX2778-SMHD stokları tükendiği için servisimiz, yeni gelecek olan stoklardan size ürün temin edecekti. Maalesef size bu konuda eksik bir bilgilendirme yapılmış. Fakat şimdi kontrol edince, farklı bir iş ortağımızda stok bulduk en kısa sürede ürünün size gönderimini yapacağız.

Servisimiz size konu ile ilgili bilgi verecektir.

Merhaba tekrar,

Aslında şimdi konu netleşti. Üründe tabiki değişim yapılacak fakat Penta 'da VX2778-SMHD stokları tükendiği için servisimiz, yeni gelecek olan stoklardan size ürün temin edecekti. Maalesef size bu konuda eksik bir bilgilendirme yapılmış. Fakat şimdi kontrol edince, farklı bir iş ortağımızda stok bulduk en kısa sürede ürünün size gönderimini yapacağız.

Servisimiz size konu ile ilgili bilgi verecektir.
Sayın ViewSonic yetkilisi, teşekkür ederim, yönlendirmenizle dediğiniz gibi farklı bir firmadan ürün elime ulaştırıldı.

Zaten servisinizi aradığımda muhatap bulabilmiştim ve konuşabilmiştim. O yetmedi buraları dahi takip edip yardımcı oldunuz.

Tekrar teşekkür eder, ürünlerinizi servis ciddiyeti nedeniyle herkese tavsiye ederim.

Sayın ViewSonic yetkilisi, Size bir soru sormak istiyorum, ViewSonic Vp2468 ips modeli monitörü almak istiyorum, üründe aldığımda yada garanti süresi içinde 1 yada 2 tane ölü piksel çıkarsa hukuki yollara başvurmadan direk servis yada ana firmadan değişim söz konusumudur, Pek ucuz bir monitör olmadığından böyle bir sorunda daha sonra uğraşmak istemiyorum, bu konuda bilgi verebilirmisiniz.

Merhaba, VP serimizde 3 yıl "0" piksel garantisi vardır. Satın aldığınız tarihten itibaren 3 yıl içinde oluşabilecek herhangi bir sorunda direkt olarak servisimize ulaşabilirsiniz.
Olası bir sorunda ürününüz servisimize MNG kargo ile karşı ödemeli olarak cihaz faturası ve sorunu belirten bir not ile birlikte gönderebilirsiniz. Arkadaşlarımız incelemeyi yapıp size dönüş sağlayacaklardır.
KVK Teknik Servis Merkezi
Orta Mah. Ankara Asfaltı
E5 Yanyol, Kanat Sanayi Sitesi
A Blok No:40 Soğanlık/Kartal/İstanbul
Tel.0216 451 98 90
Mail. service_tr@viewsoniceurope.com

Merhaba Sayın ViewSonic yetkilisi,ben geçtiğimiz pazar günü 02.06.2019 tarihinde itopya mağazasından sizin 23.6 inc VX2458-MHD 144Hz 1ms ürününüzü satın aldım,ürünü evde denediğimde siyah ekranda kırmızı bir nokta gördüm ve bunun takılmış piksel hatası olduğunu öğrendim,birde monitörün kablolarını sabitlemek için arka kısmında ufak bir aparat olması gerekirken onun da olmadığını gördüm,durumu mağazaya bildirdiğimde mağaza değişimi kendilerinin yapmadığını üretici firmaya göndermem gerektiğini söyledi.Ürünü olduğu gibi kutusuna geri koydum. Verdiğiniz adrese durumu ve bilgilerimi mail olarak gönderdim.Ürünü yukarıda belirttiğiniz KVK Teknik servis Merkezine mi kargolamam gerekiyor,eğer öyleyse ben sürecin hızlanması adına aynı gün ürünü elden getirip teslim etsem aynı iade yada değişim işlemi gerçekleşir mi?

Dosya Ekleri

• 20190606_042405.jpg
    20190606_042405.jpg
    245,6 KB · Görüntüleme: 71
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı