LG Flatron W2486L monitörüm vardı. Geçen gün sattım çünkü film izlerken tam önünde olmayınca görüntü karanlık oluyordu LED olduğu için. Ve gözlerimde ağrı oluyordu. IPS daha iyi olur sanırım. Ekran kartım GTX 750 Ti ve uzun süre değiştirmem sanirim. Oyun sadece modern Warfare 2 Online ve Tomb Raider gibi oyunlar oynuyorum.
ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms
Nasıldır aslında 27 inç mi alsam diye düşündüm ama çok büyük olacağı için ve pikseller görünüyor gibi yorumlardan dolayı 24 inç olsun daha iyi olur dedim kendi kendime. Bana onerebileceginiz başka model ne var. Bu kullanım için 144 Hz falan bir şey fark ettirir mi? Aslında 1300 TL'ye kadar çıkabilirim sorun çıkartmayacak sağlam bir monitör almak istiyorum.
LG 24Mp59-G 23.8" IPS Panel LED Monitör
bu iki modelden hangisi tercih edilebilinir
elbette su model daha iyidir sanirim
LG 23,8" 24MP59G IPS Full HD HDMI GAMING MONITOR
Nasıldır aslında 27 inç mi alsam diye düşündüm ama çok büyük olacağı için ve pikseller görünüyor gibi yorumlardan dolayı 24 inç olsun daha iyi olur dedim kendi kendime. Bana onerebileceginiz başka model ne var. Bu kullanım için 144 Hz falan bir şey fark ettirir mi? Aslında 1300 TL'ye kadar çıkabilirim sorun çıkartmayacak sağlam bir monitör almak istiyorum.
LG 24Mp59-G 23.8" IPS Panel LED Monitör
bu iki modelden hangisi tercih edilebilinir
elbette su model daha iyidir sanirim
LG 23,8" 24MP59G IPS Full HD HDMI GAMING MONITOR
Son düzenleme: