Rica ederim faydalı olabiliyorsak ne mutlu bana.
Göz görür diyenler de var göremez diyenler de var
Yani 60 ile 75 arasındaki fark hissediliyor deniliyor. Bunun dışında MS değerine fazla takılmayın diyen de var
Ben Acer'ın IPS'de 1 MS verdiğine inanmıyorum örneğin orada bir aldatmaca var gibi duruyor. Ama Freesync için bile değebiliyor onu bilmiyorum. AMD kartınız varsa o açıdan değerlendirebilirsiniz.
Kağıt üzerinde verilen sayılar doğru ise hepsini toplayınca kesinlikle değer görünüyor. Acer'ın bu modelini yabancı kaynaklardan veya yabancı Youtube videolarından da bakmaya araştırmaya çalıştım kötü yorum yapanı pek görmedim. Tabi onlarda fiyat durumu bizden çok daha farklı olduğundan misal 150 dolar buna vermek yerine 200 dolar verin 144 HZ alın daha iyi olur diyenler olabiliyor. Çünkü bizdeki kadar fiyat uçurumları olmuyor maalesef.
Acer'ın fiyat performans ürünleriyle karşılaşıyorum. Kağıt üzerinde o modelin bir rakibi yok görünüyor.
En yakın rakibi şu ürün gibi görünüyor. Bundan sonra zaten 940 lardan başlıyor.
75 HZ 5 MS Freesync var. Dahili hoparlör yok. Çerçevesi kalın. 792 TL. Ancak bu ürüne yorum yapan olmamış.
LG 24MK430H 23.8" 75Hz 5ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!