Viewsonic VS XG2401, VX2457, VX279H vs Asus VX279H, MX279H

Buradan da oylarsanız sevinirim

• VS XG2401

• VS VX2457

• VS VX2757

• Asus VX279H

• Asus MX279H

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

admjnsn93

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Monitör yerine TV kullanmaktan göz ağrısı çektiğimden haliyle yeni bir monitör alacağım. Viewsonic VX2457, Viewsonic VX2757, Viewsonic XG2401,
ASUS VX279H, ASUS MX279H modelleri arasında kaldım. Viewsonic'lerin tepkime hızı ve yenilenme süresine tav oldum o yüzden önceliğim onlar. Hangisini önerirsiniz arkadaşlar? VX mi XG mi? 24 inç mi 27 inç mi? Ana kullanımım tasarım ve oyun, şu andaki ekran kartım ise GTX750 (Ti olmayan) ama ilerleyen zamanlarda GTX970 veya üstü bir şey alabilirim o yüzden geleceğe yönelik bir monitör olması lazım. Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Monitör yerine TV kullanmaktan göz ağrısı çektiğimden haliyle yeni bir monitör alacağım. Viewsonic VX2457, Viewsonic VX2757, Viewsonic XG2401,
ASUS VX279H, ASUS MX279H modelleri arasında kaldım. Viewsonic'lerin tepkime hızı ve yenilenme süresine tav oldum o yüzden önceliğim onlar. Hangisini önerirsiniz arkadaşlar? VX mi XG mi? 24 inç mi 27 inç mi? Ana kullanımım tasarım ve oyun, şu andaki ekran kartım ise GTX750 (Ti olmayan) ama ilerleyen zamanlarda GTX970 veya üstü bir şey alabilirim o yüzden geleceğe yönelik bir monitör olması lazım. Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba,

Öncelikle size şundan bahsedelim XG2401 profesyonel oyuncu monitörümüzdür 1ms ve 144hz yenilenme oranına sahip. Ayrıca ek olarak AMD free sync desteği sunmaktadır. Bu modelde kişiselleştirebileceğiniz ergonomik özellikler mevcut. Gerçek 8 bitlik bir panele sahiptir.

VX57 serisi ise 1ms ve 75hz yenilenme oranına sahip. Yine AMD free sync desteği sunmaktadır.

Fiyat olarak bakarsak, XG2401 tavsiye son kullanıcı fiyatı 370usd + KDV yaklaşık 1250TL ve VX2457-MHD ise 199usd + KDV yaklaşık 680TL seviyesinde.

Her 2 modelimizinde farklı incelemeleri mevcut isterseniz bir göz atın kafanıza takılan sorular olursa bize ulaşabilirsiniz.

Teknoseyir XG2401 incelemesi ->> Viewsonic VX2457 ve AMD Freesync incelemesi

Teknoseyir VX2457-MHD incelemesi ->> Viewsonic VX2457 ve AMD Freesync incelemesi

Technopat VX2457-MHD incelemesi ->> Viewsonic VX2457 mhd Oyuncu Monitörü İncelemesi - Technopat

Boyut olarak bakarsak, 24" veya 27" tamamen tercih meselesidir ama eğer konsol kullanıyorsanız VX2757-MHD daha avantajlı olabilir, ama PC için XG2401 daha çok işinize gelebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı