ASUS MG248QR vs ViewSonic XG2401

Tavsiye ederim. Açık konuşmak gerekirse monitörü almadan önce Curved ekrandan dolayı benim de aklımda sorular vardı. Alıp bir süre kullandıktan sonra cidden bu soruların hepsi otomatik olumlu cevaplanıyor aklınızda. Benim de ilk tecrübem oldu. Gayet memnunum. Monitör zaten bir gün bana ''keşke almasaydım'' dedirtmedi. :)
Peki, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

Ben de tam aksine curved monitörü önermiyorum. Günlük işleri yaparken zorluk çektiğimi ve çekenlere rastladığımı söyleyebilirim. Eğer curved monitör kullanıp ondan sonra alma imkanınız varsa deneyin. Çünkü size değişik gelebilir. Şahsen bana öyle oldu. Ayrıca renk kalitesi ve açısı iyi olan bir tn monitör de kullanabilirsiniz. IPS tabi daha iyi fakat ıps monitörlerin gecikme süreleri daha fazla oluyor , hem ıps hemde 1 ms olsun dediğinizde ise fiyat kabarıyor.

Asus MG248QE'yi duyurdu belki birkaç yeni özellik eklerler. Belki onuda alabilirsin.
Yeni çıkacak olan QE modelinde ki ve şuan piyasa da olan QR model monitörün arasında ki fark nedir? Beklemeye değer mi? FPS oyunu oynuyorum bu arada ben :)

Son düzenleme:
Çok bir şey yok hangisi ucuzsa onu al. Ama yenilik iyidir.
Alınca 7-8 yıl götürmesini isterim bilgisayar parçalarına sürekli değişim yapmayı sevmem :) Takıldığım nokta Asus 248Q ve 248QR modeli arasında ki fark nedir? Bazı kişiler 248Q ölü pixel sorunu çok sık olduğunu için "R" modelini çıkardılar söylentisi var o yüzden kararsızım çok hoşuma gitti monitörün görünümü ve kenarları ince ne yazık ki böyle şık bir monitör ne BenQ ne de diğer firmalar da mevcut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı