TN panel olduğu için önermedim.Neden ViewSonic önermediğinizi öğrenebilir miyim?
TN panel olduğu için önermedim.Neden ViewSonic önermediğinizi öğrenebilir miyim?
Buraya bakabilirsin:
Özel ayar veren bir kaynak bilmiyorum maalesef.
- Curved ekranda web tasarım ve programlama yaparken bir sıkıntı olur mu?Günlük ve oyun kullanımda Curved ekranlar daha avantajlıdır. Şu an ben de önerdiğim monitörün bir alt versiyonunu kullanıyorum ve memnunum. Yine de Curved istemiyorsanız attığınız TN panelli monitörler var o bütçelerde.
Monitörünüz masada çok sallanıyor mu?1. Olmaz. Aksine daha iyi olacağını düşünüyorum.
2. Monitörü ve sistemi oyundan çok iş programları ve günlük kullanım, film için kullanıyorum. Memnunum diyebilirim. Daha önceden TN panel ve Flat monitör kullanıyordum ve gerçek bir monitör kullandığımı şu an anlıyorum.
3. Daha geniş görüş açısı katıyor. Yarış oyunlarında ve filmlerde iyi iş çıkarıyor.
Curved ekranın bir zararı yoktur. Ben de Flat ekrandan geçtim ve kısa zamanda alıştım.
Dandik bir masada kullanmama rağmen klavyede yazı yazarken vb. sallanmıyor.Monitörünüz masada çok sallanıyor mu?
Kısacası curved'i tavsiye eder misiniz? Bu zamana kadar hiç kavisli ekran kullanmadığım için biraz mesafeli duruyorumDandik bir masada kullanmama rağmen klavyede yazı yazarken vb. sallanmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.