ASUS MG248QR vs ViewSonic XG2401

Buraya bakabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özel ayar veren bir kaynak bilmiyorum maalesef.

Buraya bakabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özel ayar veren bir kaynak bilmiyorum maalesef.

Yinede saol :( Bu arada bu videoyu izlemiştim.

Günlük ve oyun kullanımda Curved ekranlar daha avantajlıdır. Şu an ben de önerdiğim monitörün bir alt versiyonunu kullanıyorum ve memnunum. Yine de Curved istemiyorsanız attığınız TN panelli monitörler var o bütçelerde.
- Curved ekranda web tasarım ve programlama yaparken bir sıkıntı olur mu?
- Günlük kullanımda memnun musunuz monitörden.
- Curved monitör'ün Flat ile arasındaki fark nedir, kullanıcıya ne katıyor?

1. Olmaz. Aksine daha iyi olacağını düşünüyorum.

2. Monitörü ve sistemi oyundan çok iş programları ve günlük kullanım, film için kullanıyorum. Memnunum diyebilirim. Daha önceden TN panel ve Flat monitör kullanıyordum ve gerçek bir monitör kullandığımı şu an anlıyorum.

3. Daha geniş görüş açısı katıyor. Yarış oyunlarında ve filmlerde iyi iş çıkarıyor.

Curved ekranın bir zararı yoktur. Ben de Flat ekrandan geçtim ve kısa zamanda alıştım.

1. Olmaz. Aksine daha iyi olacağını düşünüyorum.

2. Monitörü ve sistemi oyundan çok iş programları ve günlük kullanım, film için kullanıyorum. Memnunum diyebilirim. Daha önceden TN panel ve Flat monitör kullanıyordum ve gerçek bir monitör kullandığımı şu an anlıyorum.

3. Daha geniş görüş açısı katıyor. Yarış oyunlarında ve filmlerde iyi iş çıkarıyor.

Curved ekranın bir zararı yoktur. Ben de Flat ekrandan geçtim ve kısa zamanda alıştım.
Monitörünüz masada çok sallanıyor mu?

Tavsiye ederim. Açık konuşmak gerekirse monitörü almadan önce Curved ekrandan dolayı benim de aklımda sorular vardı. Alıp bir süre kullandıktan sonra cidden bu soruların hepsi otomatik olumlu cevaplanıyor aklınızda. Benim de ilk tecrübem oldu. Gayet memnunum. Monitör zaten bir gün bana ''keşke almasaydım'' dedirtmedi. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı