ViewSonic VX2418C monitör oyun oynarken aniden monitör sinyal yok hatası veriyor

Akkavak

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB RAM
SSD veya HDD modeli
500GB
Ekran kartı
AMD RX580 8GB
Anakart
A520M K V2
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600G
Selamlar, ViewSonic VX2418C monitörüm var. Oyun oynarken ekran aniden kararıyor. "sinyal yok" diyor ve ekran kapanıyor ancak oyun sesleri gelmeye devam ediyor. Ekranın tekrar açılması için bilgisayarı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Ve bunu yaptıktan sonra bilgisayarı tekrar açtığımda fanlar deli gibi bağırmaya başlıyor ve monitör kendini 60Hz'e (DP ile 165 Hz) sabitliyor ve artıramıyorum 60Hz de kalıyor ve ekran kartıma baktığımda aygıt yöneticisinde düzgün başlamadı, sürücüler yüklenmedi, kod 31 gibi hatalar veriyor ve bunu düzeltmem için bilgisayarı sürekli açıp kapatmak zorunda kalıyorum. Mesela 4. denemede ekran kartı düzgün çalışıyor, monitör normal 165Hz'e dönüyor, kasanın sesi normale dönüyor ama tekrar oyuna girdiğimde rastgele zamanlarda tekrar oluyor ve monitör tekrar kararıyor sinyal yok diyor ve en başa dönüyorum. Rastgele zamanlarda tekrar oluyor, bazen 2 gün geçiyor sorun yok ama bazen 1 günde. 4-5 kere gidiyor yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı