ViewSonic VX2428 23.8" 0.5 ms alınır mı?

Bütçe
Max 5500
Evet o yüzden J olanı tercih edecektim de çok arada kaldım ne alsam diye

Gigabyte G24F-2 nasıldır alınır mı daha mı iyi

VX2428J ve 24G2SPU​

modellerinden
Açıkcası bu ikili arasında karar vermek zor. Benim bildiğim kadarıyla bu iki monitör arasında farklar şöyle
24G2SPU'nun artıları ve eksileri şöyle:
50 candela daha fazla olması. (kısacası birim karede daha parlak)
4 adet Type-A girişi bulunması.
1 adet Type-B girişi bulunması.
kulaklık çıkışının yanı sıra ses girişinin de olması.
eksileri:
ms değerinin VX2428J ye göre düşük olması.
VESA ClearMR sertifikasına sahip olmaması. (kısacası ms değerlerinin doğru olduğunu gösteren sertifika)
Karşılaştırmadaki VX2428J 2023 çıkışlı iken, 24G2SPU 2021 çıkışlı olması.

Bu saydığım eksiler ise VX2428J'nin artıları. Aynı şekilde 24G2SPU'nun artıları da VX2428J'nin eksileri. Eğer kafan çok karıştıysa bu linkten daha detaylı ve anlaşılır bir şekilde farklarına bakabilirsin.

Kısacası seçim sana ve bütçene kalmış arada 500 TL fark var.

Açıkcası bu ikili arasında karar vermek zor. Benim bildiğim kadarıyla bu iki monitör arasında farklar şöyle
eksileri:
VESA ClearMR sertifikasına sahip olmaması. (kısacası ms değerlerinin doğru olduğunu gösteren sertifika)

Bu saydığım eksiler ise VX2428J'nin artıları. Aynı şekilde 24G2SPU'nun artıları da VX2428J'nin eksileri. Eğer kafan çok karıştıysa bu linkten daha detaylı ve anlaşılır bir şekilde farklarına bakabilirsin.

Bu arada ekliyeyim, ViewSonic VX2428J modelinde overclok ile 180HZ yapma gibi bi durum var ama tam emin değilim. Orjinal sitesinde ve düzgün video incelemelerinde bunu belirtiyorlar.

Son düzenleme:
eksileri:

Bu arada ekliyeyim, ViewSonic VX2428J modelinde overclok ile 180HZ yapma gibi bi durum var ama tam emin değilim. Orjinal sitesinde ve düzgün video incelemelerinde bunu belirtiyorlar.
Tatmin eden bir cevap oldu, sanırım VX2428J modelini alacağım teşekkür ediyorum

AOC monitörden memnun musunuz hocam?
Detay paylaşabilir misiniz?

Merhaba monitörü satın aldım. Bir haftadır kullanıyorum şu an bir sıkıntısını görmedim panel kalitesi oldukça güzel ışık sızması yok denecek kadar az. 1 adet sıkışık piksel çıktı sanırım, sadece siyahta belli oluyor henüz çözüm için bir şey denemedim. Almadan kısa bir süre önce 24G2zu almayı düşündüm fakat fiyatı çok tuzlu geldi ayrıca İtopya'da da indirimde olduğunu görünce direkt satın aldım.

Monitörü aldınızmı acaba memnun musunuz ghosting sorunu falan var mı bende almayı düşünüyorum @Foarlex

24G2SPU modelini aldım ve bu modelde ghosting sorunu yok. En azından bende yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı