ViewSonic VX2428 vs AOC 24G2SPU

Hocam İtopya o konuda sıkıntı çıkartmıyor, ben monitörü İtopya'dan aldım ne ölü piksel ne ghosting çıktı, ölü piksel çıkan arkadaşlarım değişim sürecinde zorluk yaşamadılar.

Hocam ölü piksel testi penceresiz ekranda siyah yeşil mavi gibi renklere bakarak ölü piksel olup olmadığını kontrol ediyorsunuz.

Peki bu monitörü şu anki eski bilgisayarıma takabilirim değil mi? Test için takılabilir yanı uyum konusunda sorun olmaz HDMI girişi var ekran kartımda.

Hocam İtopya o konuda sıkıntı çıkartmıyor, ben monitörü İtopya'dan aldım ne ölü piksel ne ghosting çıktı, ölü piksel çıkan arkadaşlarım değişim sürecinde zorluk yaşamadılar.

Hocam ölü piksel testi penceresiz ekranda siyah yeşil mavi gibi renklere bakarak ölü piksel olup olmadığını kontrol ediyorsunuz.

Hocam ölü piksel olayı genelde satıcaya göre değil monitöre ve şans faktörüne bağlı bir iş.

Peki bu monitörü şu anki eski bilgisayarıma takabilirim değil mi? Test için takılabilir yanı uyum konusunda sorun olmaz HDMI girişi var ekran kartımda.

HDMI varsa takıp kullanabilirsiniz.

Takarsın. Kutudan HDMI ve DP kabloları çıkıyor. Hangisi varsa onu kullanırsın. 24G2SP modelini bugün teslim aldım. Ölü piksel vs. herhangi bir sorun çıkmadı. Mükemmel bir monitör tavsiye ederim. Senin modelde hoparlörde var diye biliyorum.

Bende AOC düşünüyordum araştırma yaptım insanlar AOC'un daha iyi oldugunu söylüyorlar ama ölü piksel muabbetinden korkuyorum o konuda bir sıkıntı yaşar mıyım?
O monitörden yazıyorum, aynı yerden alalı 3 gün falan oldu sıkıntı çıkmadı. Telefonu da şarj ediyorum üstelik oyun oynarken.

H. O kanka şimdiden.

Monitörü İtopya'dan alacağım. Üste bıraktım linkini. İtopya'da bir sıkıntı yaşar mıyım sence? Yardımın için teşekkürler bu arada dostum.

Yaşamazsın dediğim gibi AOC monitörlerde ölü piksel çıkmıyor genelde olursa da ayıplı malı iade alırlar.

Ama bazı Trendyol ve Hepsiburada gibi sitelerin satıcıları bu konuda çakallık yapabiliyor ama İtopya konusunda için rahat olsun.

Son düzenleme:
Ha bu arada kutudan çıkan HDMI kablo ile 144 Hz çalışıyor haberin olsun, 165 yapamadım bir türlü. Belki bilen biri çıkar.

Bazı monitörler tam performansını DP kablo ile veriyor HDMI ile 144Hz destekleyen bir model sanırım ama arada göze çarpacak bir fark olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı