ViewSonic VX2428J vs LG UltraGear 24GN65R-B vs AOC Gaming 24G2SP vs ASUS TUF Gaming VG249Q

Bütçe
4500-5000TL

Hüseyin1834

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Viewsonic VX2428J, LG UltraGear 24GN65R-B, AOC Gaming 24G2SP, ASUS TUF Gami
Merhaba, bu dört monitör arasında kaldım. Panel kaliteleri hakkında bilgi edinmek ve bunlar hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Eğer ki 4500-5500TL arası bu önerebileceğiniz farklı bir model var ise merakla beklerim. Bu 4 monitörün hepsinde oynar ayak, pivot özelliği ve IPS panel bulunmakta. Dikkat ettiğim özellikler bunlardı diyebilirim. Hz farkı umursanmayabilir, en düşük 144Hz olacak şekilde, ayrıyeten MS değeri ha 1 olmuş ha 0.5 olmuş çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta
E-sporcu değiliz. Günlük kullanım ve oyun için istiyorum... Teşekkürler.

Viewsonic VX2428J 24” 180Hz 0.5ms Fast IPS AMD FreeSync Premium Gaming Monitör
LG UltraGear 23.8 1Ms 144Hz (HDMI+Display) FHD IPS Oyuncu Monitör 24GN65R-B
AOC Gaming 24G2SP - 24 inç FHD monitör, 165 Hz, 1 ms, FreeSync Premium (1920x1080, VGA, HDMI, DisplayPort) siyah/kırmızı
ASUS TUF Gaming VG249Q 23,8" inç Oyuncu Monitörü, IPS Freesync, 1920X1080, 1ms(Mprt), 144Hz, Dp HDMI VGA MM Vesa 3 Yıl ELMB Sync, Pivot

24GN65R-B ile VG249Q fiyatlarini hak etmiyor, zaten VG249Q, VP249QGR ile aynı model, sadece biraz daha ergonomik.

VX2428J ise fiyatına göre değerlendirilebilir sadece, 24G2SP varken alınmaz ve renkleri çok iyi değil.

24G2SP öneririm hepsinin arasından.

Diğer görebileceğin monitörleri de bu sıralamaya dahil edeyim, hem sen sonradan düşünürsen hem de konuya giren arkadaşlar bu mesajı görünce düşünürse diye.

24G2SP > G24F-2 > G2412 = VG249Q (Ergonomi isterseniz G2412'den daha mantıklı.) > 24GN65R-B > VX2428J

Diğer görebileceğin monitörleri de bu sıralamaya dahil edeyim, hem sen sonradan düşünürsen hem de konuya giren arkadaşlar bu mesajı görünce düşünürse diye.

24G2SP > G24F-2 > G2412 = VG249Q (Ergonomi isterseniz G2412'den daha mantıklı.) > 24GN65R-B > VX2428J

24GN65R-B ile VG249Q fiyatlarini hak etmiyor, zaten VG249Q, VP249QGR ile aynı model, sadece biraz daha ergonomik.

VX2428J ise fiyatına göre değerlendirilebilir sadece, 24G2SP varken alınmaz ve renkleri çok iyi değil.

24G2SP öneririm hepsinin arasından.
Açıkcası ben LG ve AOC arasında kalmıştım. AOC markası hakkında pek bir bilgim olmadığı için bir yorum yapamıyorum ama LG genel olarak bildiğimiz bir marka Gerek Apple telefonlara yaptığı paneller, gerekse TVleri. Bilmediğimden soruyorum AOC'yi listenin en başına almanızın nedeni nedir?

Açıkcası ben LG ve AOC arasında kalmıştım. AOC markası hakkında pek bir bilgim olmadığı için bir yorum yapamıyorum ama LG genel olarak bildiğimiz bir marka Gerek Apple telefonlara yaptığı paneller, gerekse TVleri. Bilmediğimden soruyorum AOC'yi listenin en başına almanızın nedeni nedir?
Daha iyi kontrast, daha yüksek maksimum parlaklık, daha iyi renk gamutu. Üçü de çok önemli fark oluşturabilecek farklardan.

Ergonomi olarak aynılar, ikisinde de asansör sistemi var ve pivot özelliği var.

Daha iyi kontrast, daha yüksek maksimum parlaklık, daha iyi renk gamutu. Üçü de çok önemli fark oluşturabilecek farklardan.

Ergonomi olarak aynılar, ikisinde de asansör sistemi var ve pivot özelliği var.
Anlıyorum, düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Bir aksilik olmadığı takdirde haftaya aoc'yi sipariş etmeyi düşünüyorum. İyi forumlar.

@BerkayZ87 , @ardacanci Hocam, daha dün AOC 4800TL bandında iken bugün 5500TL'ye yükselmiş. Bütçem tam olarak 5000'in üzerine çıkabileceğim durumda değil. LG halen 4800TL. Eğer ki AOC tarafında bir indirim olursa onu göz önünde bulunduracağım. Ancak fiyat bu haldeyken LG benim için daha iyi bir seçenek gibi gözükmekte. Bu ürün alınır mı? herhangi bir sorunu sakıncası var mıdır? Veya 5000TL'ye kadar oynar ayak özellikli farklı bir monitör önerebilir misiniz? Teşekkürler...

Son düzenleme:
Anlıyorum, düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Bir aksilik olmadığı takdirde haftaya aoc'yi sipariş etmeyi düşünüyorum. İyi forumlar.

@BerkayZ87 , @ardacanci Hocam, daha dün AOC 4800TL bandında iken bugün 5500TL'ye yükselmiş. Bütçem tam olarak 5000'in üzerine çıkabileceğim durumda değil. LG halen 4800TL. Eğer ki AOC tarafında bir indirim olursa onu göz önünde bulunduracağım. Ancak fiyat bu haldeyken LG benim için daha iyi bir seçenek gibi gözükmekte. Bu ürün alınır mı? herhangi bir sorunu sakıncası var mıdır? Veya 5000TL'ye kadar oynar ayak özellikli farklı bir monitör önerebilir misiniz? Teşekkürler...
G24F-2 Itopya'da 4300 TL, onu alabilirsin.

Bugün bende AOC’u sipariş edecektim.
Amazon indirimi kaldırmış, umarım gün içinde geri koyarlar..

G24F-2 Itopya'da 4300 TL, onu alabilirsin.
Pivot vs. özelliği olmaması beni biraz o üründen uzaklaştırdı diyebilirim.
LG UltraGear 24GN65R-B ürün hakkında yorumunuzu sormuştum ama gözden kaçtı sanırım. İyi midir? kötü müdür? iyi veya kötü yanları nelerdir? eğer biliyorsanız merak etmekteyim.

Pivot vs. özelliği olmaması beni biraz o üründen uzaklaştırdı diyebilirim.
LG UltraGear 24GN65R-B ürün hakkında yorumunuzu sormuştum ama gözden kaçtı sanırım. İyi midir? kötü müdür? iyi veya kötü yanları nelerdir? eğer biliyorsanız merak etmekteyim.
Kötü bir model değil, sadece fiyatına daha iyileri olduğu için önermiyordum. Eğer pivot bu kadar şart ise alın geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı