ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

HDMİ son versyon kablosu 144 destekler.

Aldık ama hatamı yaptık.
Rampage ve gamepower mu alsaydık

Şimdi geldi monitör dvi kablo ile eski monitör çalışıyordu bu çalışmadı. Tv yi çalıştırdığım hdmi kablo da çalıştırmadı elimde DP kablo yok.

olmassa akşama kardeşimin PC denerim kardeşim rampage almıştı yanında adamlar hdmi ve DP kablo göndermişti

Valla kardeşim monitör pişman etmedi beni şimdilik,dp 1.2 aldım hepsi burada 70tl
Kabloyu takınca nvidia ayarlarından gsync özelliğide aktif oluyor. Bir sıkıntısı yok şu anlık
G-sync ile 1ms aynı anda açılmıyor mu ? Bu olay diğer monitörlerdede var mı ?

Merhaba, Bu monitörün düz modeli ( TN ) panel olanı mı yoksa Curve ( VA ) olanı mı tavsiye edersiniz. Açılan konuları okudum bazı sorunlar da falan bahsedilmiş ancak ayar yapılarak çözülebilen sorunlar olduğunu düşünüyorum. Ya da başka bir monitör 1300 TL bandında tavsiyesi olan var mı? Genelde FPS oyunları oynuyorum.

Curve Modelini kullanıyorum ve öneririm.

Merhaba,

Eğer bir sorununuz olursa bize de ulaşabilirsiniz. Yeni Curved gaming modelimiz. Bu kampanya ile birlikte Türkiye'deki duyurusunu yaptık.
Merhaba, çoğu sitede VX2458 C mhd modeliniz (24 inç olan) ile ilgili kötü bir yorum gördüm. İddaalara göre 1 ms FreeSync ve 144 Hz beraber çalışmıyor diyorlar. Bu doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…