ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Fiyatına göre çok sorgulanmamalı bence Performansını beğenmeyenler bütçeyi arttırıp daha iyi modellere yönelebilir.

Aşağı yukarı 1 yıldır bu monitörü kullanıyorum ve memnundum. Günde 5-8 saat arasında değişken olarak bilgisayar kullanıyorum. Son 1 aydır baş ağrısı şikayetlerim arttı. Bu konuyu araştırırken bir sitede monitörlerde bulunan "Flicker Free" özelliği gözüme çarptı. Sanırım kullandığımız bu monitör modelinde bu özellik yok. Test için bir gün boyunca bilgisayarı hiç açmadım baş ağrısı şikayetim olmadı. Diğer gün bilgisayarı oturdum ve 30 dakika kullanımda baş ağrısı yine başladı. Monitörün resmi sitesi üzerinden ve kullanım kılavuzuna bakarak araştırdım ve bu özelliği bulamadım. Bu monitör modelini alacaklara asla ve asla tavsiye etmiyorum bilginiz olsun. Yeni bir monitör almadan önce mutlaka bu özelliği olan bilindik kaliteli bir marka ve model seçimi yapın.

Ips monitör alın, bu model bende var, ayarlarla evet canlı renkler oluyor fakat aoc almanızı tavsiye ederim, 144 alıp va almaktansa 75 ıps almak daha mantıklı, cs go da bitti artık, cod warzone atıp çıkıyorum gerisi film ve YouTube geçiyor.

Merhaba,

Ürünün resmi sayfasında belirtilmemiş ancak VX2458-C-mhd modelinde, 1ms modu açıldığında Freesync ve Flicker-Free otomatik olarak kapanıyor. MPRT modu ise sadece bu şekilde 1ms tepki süresi verebiliyor.

Oyun haricinde, örneğin internet gezintileri sırasında yada farklı uygulamalarda 1ms ayarını değiştirerek kullanabilirsiniz.

Ustad Merhabalar bu ürünün TN panel olan düz versiyonu şu an itopya'da 1199 TL ve sıfır garantili.
Onda da bu freesync acıkken 1ms kapalı durumu var mı bilmiyorum.

Aklımda şu modeller vardı;
ViewSonic XG2401
BenQ Zowie XL2411P

Ancak ViewSonic VX2458-MHD fiyatının 1199 TL olması bilmiyorum kafamı karıştırdı.. Sizce alınır mı? Hemen hemen yukarıdaki monitörlerin 2.el fiyatına şu an sıfır. Bu arada CS:GO oynuyorum. Film ve dizi ile işim yok.

teknik olarak evet açık. yani aynı anda kullanılabiliyor. ama gerçekten öyle mi başkasının beni izlerken bakması gerek yani denemedim. bu fiyat bandında aynı anda açsak bile çok sağlıklı olmayabilir 1ms ile freesync.

tam olarak doğru çalışıyor mu diye bi arkadaşla karşı karşıya awp oynamam lazım.

Cevabınız için teşekkür ederim, peki tercih konusunda hangi monitörü önerirsiniz?

ViewSonic XG2401
BenQ Zowie XL2411P
Aoc C24G1

CS GO için....

Hocam 1ms vs 4 ms çok fark eder mi

Hocam 1ms vs 4 ms çok fark eder mi

Bu şirket pazarlaması oyunu yani gerçek anlamda 1ms için bir sürü şartları var. 4 ms yazan da bu şartlar sağlanmasına rağmen ancak 4'e kadar mı düşmüş diye şüphe uyandırıyor insanda. o yüzden kullanıcı yorumlarına göre almak daha mantıklı. 1ms ya da 4ms yazılanlara da güvenmiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…