Viewsonic VX2458-C-MHD 24 için Hangi Giriş Türünü Kullanmalıyım

MonkeyDLuffy

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Viewsonic VX2458-C-MHD 24 monitörü almış bulunmaktayım. Ekran kartım RX580. Monitörü hangi kablo ile bağlarsam daha iyi görüntü alırım. Monitörün içinden çıkan HDMI kablo 144 Hz destekliyor. Displayport veya DVI girişlerinden daha iyi görüntü alabilir miyim? Bu konuda hiç bilgim yok yardım edersiniz sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Viewsonic VX2458-C-MHD 24 monitörü almış bulunmaktayım. Ekran kartım RX580. Monitörü hangi kablo ile bağlarsam daha iyi görüntü alırım. Monitörün içinden çıkan HDMI kablo 144 Hz destekliyor. Displayport veya DVI girişlerinden daha iyi görüntü alabilir miyim? Bu konuda hiç bilgim yok yardım edersiniz sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlarım display port girişini kullanıyor daha iyi diye yorum yapmışlardı.

Dp kablosu alıp denedin mi hocam? Görüntüde canlılık, vs artış oldu mu hdmi kablosuna göre acaba? Ben hdmi kablo ile kullanıyorum, kontrastı açıp ayarlamama rağmen renkler cansız soluk geliyor bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 4:45 ten sonra giriş portlariyla ilgili bilgi verirken dp porttan bağlanırsa freesync kullanilabiliyor diyor.. Birebir aynı urun değil belki faydası olur diye paylaşmak istedim.. Görüntü kalitesine birşey diyemem ama rx580la freesync daha akıcı daha güzel olur diye düşünüyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 4:45 ten sonra giriş portlariyla ilgili bilgi verirken dp porttan bağlanırsa freesync kullanilabiliyor diyor.. Birebir aynı urun değil belki faydası olur diye paylaşmak istedim.. Görüntü kalitesine birşey diyemem ama rx580la freesync daha akıcı daha güzel olur diye düşünüyorum
Hdmi freesync desteklemiyor mu? Ayarlardan açık gözüküyor da

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı