ViewSonic VX2458-C-MHD 24 modelinde GSync özelliği nasıl aktif edilir?

ilk olarak ekran kartı driverinin son sürümünü kuruyorsun. daha sonra buranın aynısını yap :)
371245

Resmi site linki:
Hepsiburada ve diğer siteler yanlış bilgi verip Gsync de var demişler sanırım.
Sanırım Nvidia 1000 serisi ve üstüne freesync monitörlerde gsync desteği gelince eklemişler.

Resmi site linki:
Hepsiburada ve diğer siteler yanlış bilgi verip Gsync de var demişler sanırım.
Evet ilk başta saten GSync yoktu. Bugün böyle bi özelliğin olduğunu yazmışlar. NVIDIA monitör listesi yayınlamıştı ya acaba bunu da mı dahil ettiler diye düşündüm.

Evet ilk başta saten GSync yoktu. Bugün böyle bi özelliğin olduğunu yazmışlar. NVIDIA monitör listesi yayınlamıştı ya acaba bunu da mı dahil ettiler diye düşündüm.
O liste kendiler test edip onayladıkları liste, her freeync monitörde çalışır ama performans ve uyumluluğu test etmediklerinden garanti etmiyorlar.

Evet, yeni güncellemeyle Freesync monitörler Nvidia kartlar ile çalışabilir oldu. Fakat "resmi" olarak bir ürünün başlığına yazılacak kadar mükemmel değil durum. Bu ayrıcalık Nvidia'nın yayınladığı 12 monitöre mahsus.

Evet, yeni güncellemeyle Freesync monitörler Nvidia kartlar ile çalışabilir oldu. Fakat "resmi" olarak bir ürünün başlığına yazılacak kadar mükemmel değil durum. Bu ayrıcalık Nvidia'nın yayınladığı 12 monitöre mahsus.
Emin misin?
Çakma denilecek kalitesiz freesync monitörleri eleyerek yine anlaşmalı freesync monitörler ön plana çıkartılmak isteniyor gibime geldi.
Sonuçta firmalara gsync çipi satıp bir söz verildi.
Aşağıdaki incelemede viewsonic xg2401'de de aktif edip kullanmış. Bu incelemeden sonra o monitörden aldım, kartım rx 480:

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı