Nicksizsahis
Hectopat
ViewSonic VX2458 C MHD 1 ms monitör kullanmaktayım. Afterburner'dan kontrol ediyorum 1 ms açık olmasına rağmen 15-20 ms arası sürekli değişiyor. Display kablosu kullanmaktayım.
O monitörde galiba 1ms ile FreeSync teknolojisi aynı anda kullanılamıyordu. FreeSync açıksa kapatın.
Aynen yukarıda arkadaşın dediği gibi FreeSync açıkken MS yüksek oluyor ayarları şöyle ayarlayınız giriş geçikmesi kapalı yanıt verme süresini Ultra hızlı denerseniz 1 ms almanız gerekiyor aynı monitör bende de var soru varsa alayım.
Hocam, Raedon yazılımından Freesync'i kapatın. Monitörden açıksa oradan da kapatın ki bi uyumsuzluk olmasın. 1Ms özelliği monitörden zaten açıktır. Öyle deneyin.Monitör ayarında kapalı zaten.
MSI 5600 kullanıyorum nasıl ayarlamam gerekiyor.
Monitör ayarında kapalı zaten.
MSI 5600 kullanıyorum nasıl ayarlamam gerekiyor.
VX2458 C MHD modelde ben şöyle kullanıyorum.
Biliyor musunuz ama bu monitörde çoğu şeylere beraber kullanamıyoruz giriş geçikmesini açınca yanıt verme süresi kapanıyor yanıt vermeyi aktif edersek giriç geçikmesi kapanıyor. Ben şöyle yapıyorum. Görünüm modunda özelden yanıt verme zamanı kapalı ise yeniden araya basınız ve aktif olacaktır yanıt verme zamanına girip Ultra hızlı seçince 1 ms olması gerek. Giriç geçikmesi kapanacaktır onu da şöyle yapıyorum. Ekran kartınız AMD ise Radeon ayarlarından giriş geçikmesini oradan açıyorum işlevsel oluyor mu bilmiyorum ama monitörde bütün özellikleri açamadıgımız için öyle yapıyorum.
benide şüphe uyandırdı baktığın program kesin olarak gösteriyor demi bi yanlış yok yoksa bende kuşkulandım.Dediğin gibi yaptım görüntü kalitesi biraz bozuldu lakin yine aynı 17 ms geçikme gösteriyor.
Beni de şüphe uyandırdı baktığın program kesin olarak gösteriyor değil mi bir yanlış yok yoksa bende kuşkulandım.
Baktın mı 1 ms açık ama 16-25 ms arası oynuyor.benide şüphe uyandırdı baktığın program kesin olarak gösteriyor demi bi yanlış yok yoksa bende kuşkulandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.