nerissa34
Hectopat
Merhabalar, Viewsonic VX2458-C-MHD monitör kullanmaktayım. Kutu içerisinden HDMI kablosu çıktığı ve 144 HZ’i bu kablo verebildiği için 5-6 aydır böyle kullanıyorum. Freesync’li monitörleri G-SYNC monitöre çevirme rehber videosu karşıma çıktı ve kendi monitörümü G-SYNC’li bir şekilde kullanabilmek için Display Port ile bağlamaya karar verdim.
1- Dark markasının 1.4 sürümlü Display Portunu almayı düşünüyorum, kullanan ya da bilgisi olan var mı önerir misiniz performansını? Ya da bu fiyata önerebileceğiniz başka kablolar var mı?
Dark DP:
Dark 1.5 Metre V1.2 4k - Freesync - 144hz Destekli Displayport Ka - n11.com
2- Aynı monitörü kullanıp G-SYNC’i aktif edemeyen ya da edip memnun olan, gerçekten gerekli mi? gereksiz mi? değer mi? konuyla ilgili tecrübesini paylaşabilirse sevinirim.
1- Dark markasının 1.4 sürümlü Display Portunu almayı düşünüyorum, kullanan ya da bilgisi olan var mı önerir misiniz performansını? Ya da bu fiyata önerebileceğiniz başka kablolar var mı?
Dark DP:
Dark 1.5 Metre V1.2 4k - Freesync - 144hz Destekli Displayport Ka - n11.com
2- Aynı monitörü kullanıp G-SYNC’i aktif edemeyen ya da edip memnun olan, gerçekten gerekli mi? gereksiz mi? değer mi? konuyla ilgili tecrübesini paylaşabilirse sevinirim.