Viewsonic VX2458-C-MHD Monitör’de G-SYNC Açılır mı?

nerissa34

Hectopat
Merhabalar, Viewsonic VX2458-C-MHD monitör kullanmaktayım. Kutu içerisinden HDMI kablosu çıktığı ve 144 HZ’i bu kablo verebildiği için 5-6 aydır böyle kullanıyorum. Freesync’li monitörleri G-SYNC monitöre çevirme rehber videosu karşıma çıktı ve kendi monitörümü G-SYNC’li bir şekilde kullanabilmek için Display Port ile bağlamaya karar verdim.
1- Dark markasının 1.4 sürümlü Display Portunu almayı düşünüyorum, kullanan ya da bilgisi olan var mı önerir misiniz performansını? Ya da bu fiyata önerebileceğiniz başka kablolar var mı?

Dark DP:

Dark 1.5 Metre V1.2 4k - Freesync - 144hz Destekli Displayport Ka - n11.com
1582993842104.png

2- Aynı monitörü kullanıp G-SYNC’i aktif edemeyen ya da edip memnun olan, gerçekten gerekli mi? gereksiz mi? değer mi? konuyla ilgili tecrübesini paylaşabilirse sevinirim.

Aynı kabloyu yazdan beri Freesync destekli monitörümle kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım memnunum.
NVIDIA denetim masasında G-SYNC sekmesi çıktı mı kabloyu kullanmaya başladıktan sonra? Şu an bende yok, kablo değiştirdiğimde olacakmış da... Çatar gelir benim monitörümü bulur boşa para harcamayayım.

Freesync'i G-Sync'e çevirmeye gerek yok zaten monitörde G-Sync desteği var.
Hayır yok. NVIDIA’nın güncel G-SYNC destekleyen monitörler listesinde ismi yok. Son ekran kartı güncellemesinden sonra tekrar kontrol ettim hatta.
Paugge marka Display Port kablosu satın alıp takmıştım. Merak etme G-Sync sekmesi çıkıyor taktıktan sonra.
Biraz araştırdım ve bu kabloyu çok önermişler. 2K ya da 4K kullanmayacağım, 1080P’de 1.4 versiyon gerekli mi sizce? Kablodan memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı