ViewSonic VX2458-C-mhd vs Acer Predator XB240HB

fraude09

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Viewsonic olanı kesinlikle öneririm, hem monitörde en iyi markalardandır hem de VA panel ve Curved. TN paneldense 1ms VA panel elbette tercih edilmelidir. Üstelik fiyatı uygun daha ne olsun bu fiyata. Yanlış anlama ben de ACER ED242R A kullanıyorum. 144 Hz 4ms VA panel ve curved. 1 hafta önce 1.155 tl'ye aldım amazondan. Bu monitörü de öneririm en uygun 144 Hz monitör. Memnunum ama elbette paran varsa 1ms VA alman daha mantıklı dediğim gibi hem de ViewSonic. 4Ms 1Ms bana fark etmez diyorsan linkte attığım monitörü al tek geç. Paran cebinde kalsın boşuna harcama. Son derece güzel monitör

İkincisinde Freesync olmadığından ilk ürün derim.
Bunada bakabilirsiniz.

Dostum isteğim curved di ama stand lı olmasını istiyordum bu yuzden acer istedim sen hem fiyat olarak hemde istediğim monitörü söyledin teşekkür ederim senin dediğin benimkilerden iyi [emoji1303]

Viewsonic olanı kesinlikle öneririm, hem monitörde en iyi markalardandır hem de VA panel ve Curved. TN paneldense 1ms VA panel elbette tercih edilmelidir. Üstelik fiyatı uygun daha ne olsun bu fiyata. Yanlış anlama ben de ACER ED242R A kullanıyorum. 144 Hz 4ms VA panel ve curved. 1 hafta önce 1.155 tl'ye aldım amazondan. Bu monitörü de öneririm en uygun 144 Hz monitör. Memnunum ama elbette paran varsa 1ms VA alman daha mantıklı dediğim gibi hem de ViewSonic. 4Ms 1Ms bana fark etmez diyorsan linkte attığım monitörü al tek geç. Paran cebinde kalsın boşuna harcama. Son derece güzel monitör
Hocam G-SYNC kullanabiliyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı