ViewSonic VX2458-C vs Optix G24C4 vs AOC C24G1

IPS panel kullanamıyorum ben gece az ışıkta beni rahatsız ediyor TN panele allıştım. VA paneli de dayımın monitöründe kullandım fena değil gibiydi IPS ve TN arası bi olay. O yüzden va panelden çıkmak istemiyorum. Dediğiniz samsung cfg73 1800-2000 tl civarı. İşlemci ve anakart yenileyeceğim için o kadar çıkamam malesef ama AOC alacağım gibi duruyor bilemedim monitör konusunda takıntılıyım biraz .d

Bu Monitör'ün yeni serisi 24GU2 değil mi ?
Değil, biri IPS biri VA panel.
Ben 24G2U tecrübemden sonra C24G1 öneriyorum.
IPS panel olacaksa kaliteli bir panel olmalı, IPS'de ucuza kaçınca sıkıntı.
VA paneller kontrast olarak daha iyiler. Canlılık konusunda da IPS'e yakınlar.

Teşekkürler bi hafta içinde almayı düşünüyorum c24g1i, umarım memnun kalırım ve herhangi bir sorunla karşılaşmam
Vatan'daki fiyat gayet makul. Ben 1400₺'ye İtopya'dan yanında 300S mouse hediyesi ile almıştım. Yani fiyatı iyi, eğer ben de ölü piksel çıksaydı işim zordu geri gönder onlar test etsin yollasın falan filan zor yani, şahsen dua ederek bekledim monitörü ve sorun çıkmadı. Bulunduğun şehirde Vatan'ı ara stok sorgula varsa direkt git elden test ederek al çok daha sağlıklı olur senin için.

Vatan'daki fiyat gayet makul. Ben 1400₺'ye İtopya'dan yanında 300S mouse hediyesi ile almıştım. Yani fiyatı iyi, eğer ben de ölü piksel çıksaydı işim zordu geri gönder onlar test etsin yollasın falan filan zor yani, şahsen dua ederek bekledim monitörü ve sorun çıkmadı. Bulunduğun şehirde Vatan'ı ara stok sorgula varsa direkt git elden test ederek al çok daha sağlıklı olur senin için.
Evet çok uzak değil mağaza, arabayla yakın mesafede ve ben de fiziksel test ve ölü piksel testi yapmayı düşünüyorum fakat alırken sorun çıkmazsa sonradan herhangi bir ölü piksel ya da ışık hızması gibi durumlarla karşılaşılabilir mi yoksa alırken sağlamsa artık sağlamdır bundan sonra da bir problem çıkarmaz diyebilir miyiz ?

Bu Monitör'ün yeni serisi 24GU2 değil mi ?

Yeni serisi değil. Aynı hız değerine sahip ama 3 önemli farkı var.
1-) IPS panel
2-) Kavisli değil, düz ekran
3-) 2x2W dahili hoparlörleri var.

Ben 1,5 ay önce aldığım sistem ile birlikte 24G2U almıştım. Şu an için memnunum. Işık sızması veya ölü piksel sorunu yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı