ViewSonic VX2458 MHD alınır mı?

Gkp Kaymaz

Centipat
Öncelikle merhaba arkadaşlar, monitör almaya karar verdim. İtopya'da ViewSonic VX2458 MHD ürünü almayı düşündüm fakat ölü piksel olayı beni çok korkutuyor. Acaba ölü piksel çıkma ihtimali var mı? Çıkarsa da iade yapmak kolay olur mu? Sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda? Ürün linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mail yoluyla iletişme geçmiştim ölü piksel var diye fotoğraf istediler ve 1 tanesi ölü piksel 2 tanesi toz dediler. 1 tane ölü piksel iade olmuyormuş doğal olarak ama garanti varsa servise gönderebiliyormuşsun tozları da temizliyorlarmış. 2 ay sonra göndericem inşallah :)

Bu arada hepsiburadadan yorum yapmıştım ölü piksel çıktığı zaman baya da beğenisi var dikkat etmek lazım 😅
Screenshot_101.jpg

Öneri istememişsin ama sana fikir olsun diye atıyorum :)

Son düzenleme:
Ben mail yoluyla iletişme geçmiştim ölü piksel var diye fotoğraf istediler ve 1 tanesi ölü piksel 2 tanesi toz dediler. 1 tane ölü piksel iade olmuyormuş doğal olarak ama garanti varsa servise gönderebiliyormuşsun tozları da temizliyorlarmış. 2 ay sonra göndereceğim inşallah :)

Bu arada Hepsiburada'dan yorum yapmıştım ölü piksel çıktığı zaman bayağı da beğenisi var dikkat etmek lazım 😅
Eki Görüntüle 569281

Hocam en sondaki ASUS'un monitörüne baktım satan kişi üründe sıkıntı olduğu zaman kutu açıldığı için iade almıyormuş o yüzden vazgeçtim galiba MediaMarkt'tan alacağım en güvenilir orası geldi sıkıntı çıkarsa yüzleşeceğim birileri olur.

Hocam en sondaki ASUS'un monitörüne baktım satan kişi üründe sıkıntı olduğu zaman kutu açıldığı için iade almıyormuş o yüzden vazgeçtim galiba MediaMarkt'tan alacağım en güvenilir orası geldi sıkıntı çıkarsa yüzleşeceğim birileri olur.
Tamam hocam dediğin monitörü itopyadan atmışsın bir de bu aralar itopyadan almak pek sağlıklı sayılmaz forumda konusu açıldı baya ürünü kargolamıyorlarmış filan aman dikkat et.
Monitörü elden almak daha iyi bir de aslında ayak üstü ölü piksel testi yaptırtıp alabilirsin.

Tamam hocam dediğin monitörü İtopya'dan atmışsın bir de bu aralar İtopya'dan almak pek sağlıklı sayılmaz forumda konusu açıldı bayağı ürünü kargolamıyorlarmış falan aman dikkat et.
Monitörü elden almak daha iyi bir de aslında ayak üstü ölü piksel testi yaptırtıp alabilirsin.

Siz kendi ürününüzü Hepsiburada'dan mı aldınız hangi kargo firması ile geldi?

Ben mail yoluyla iletişme geçmiştim ölü piksel var diye fotoğraf istediler ve 1 tanesi ölü piksel 2 tanesi toz dediler. 1 tane ölü piksel iade olmuyormuş doğal olarak ama garanti varsa servise gönderebiliyormuşsun tozları da temizliyorlarmış. 2 ay sonra göndereceğim inşallah :)

Bu arada Hepsiburada'dan yorum yapmıştım ölü piksel çıktığı zaman bayağı da beğenisi var dikkat etmek lazım 😅
Eki Görüntüle 569281

Attığınız AOC'yi ilk defa gördüm wiewsonicden daha kaliteli bir marka bu fiyata çok uygun geldi bunu bir araştırayım.
Evet Hepsiburada kargo şirketi de yurtiçi kargo.

Kargoda bir sıkıntı olmadı değil mi bir de kaç günde geldi.

Kargoda bir sıkıntı olmadı değil mi bir de kaç günde geldi.

Hayır herhangi bir sıkıntı olmadı
25 Temmuz 2019 Perşembe, 17:29 ARACA YÜKLENDİ
26 Temmuz 2019 Cuma, 14:05 TESLİM EDİLDİ

Attığınız AOC'yi ilk defa gördüm wiewsonicden daha kaliteli bir marka bu fiyata çok uygun geldi bunu bir araştırayım.
Ben de alacağım zaman hep o monitörü gördüm keşke onu alsaydım diyorum da bu viewsonic de güzel kaliteli o konuda şeyin olmasın renkleri çok canlı ve curved monitör tek sıkıntı ölü piksel :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı