ViewSonic VX2458-mhd en iyi ayarlar

OguzOkman

Kilopat
Daha fazla  
Yukarıda belirttiğim monitörü kullanmaktayım. PUBG-BF1 gibi oyunları çok oynuyorum. Bu monitörün en iyi ayarları nasıl olmalı? AMD FreeSynC+diye bir şey var ama tam olarak nedir? Ne işe yarar kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var. İşlemcim i59600k MSI GTX 2070 var ekran kartı olarak.

RTX 2070’dir o :) FreeSync’den yararlanamazsın AMD Ekran kartı için o özellik.

Bir süredir gelen güncelleme ile Nvidia ekran kartlarında kullanılabiliyor hocam. Ben VX2457-mhd monitörde aktif ettim mesela. Aşağıdaki rehbere göz atabilirsiniz.

Bir süredir gelen güncelleme ile Nvidia ekran kartlarında kullanılabiliyor hocam. Ben VX2457-mhd monitörde aktif ettim mesela. Aşağıdaki rehbere göz atabilirsiniz.

İnceliyorum hemen. Teşekkürler.
Hocam benim monitör de destekliyor fakat HDMI kablosuyla çözemiyorum sorunu. Sanrım Display port denen meretden lazım.

Şimdi baktım evet Display port bağlantısı ile yapmak gerekiyormuş.

Son düzenleme:

Hocam aynı monitörü bende aldım. Sistemi yeni topladım. Alırken Dark 3 Metre DisplayPort Kablo (v1.2 2160P Altın Uçlu) (DK-CB-DPL300) bu DP kablosunu aldım. Gysnc aktif edeyim diye. Rehberdeki adımları sorunsuz yaptım hatta. Fakat Nvdia dan HZ değerini 144 çekiyorum. 2 3 sn görüntü gidiyor. Sonra geri geliyor. Fakat 60 HZ düşüyor. Olsun hadi 60 HZ de diyorum. Bu seferde oyun ve oyun dışı 1 2 sn lik görüntü gidip geliyor. Anakart ekran kartı herşey güncel. Windows 10 güncel. Monitörden freesync de açık anlayamadım sorun nedendir ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı