ViewSonic VX2718 görüntü kesilmesi

Eyüp han

Kilopat
Katılım
24 Ocak 2017
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör
ViewSonic VX2718 2k 165hz curved
İyi akşamlar herkese, cuma günü ViewSonic VX2718 aldım ve laptopuma bağladım. Monitörümde bazen 1 saatte 1 gibi ekran siyah oluyor ve 2 saniye sonra no signal yazısı gelmeden düzeliyor. Ekran siyah olunca laptop düzgün bir şekilde calışıyor ekran laptopta siyahlaşmıyor, sizce neden olur? Oyun oynarken web de gezerken YouTube'da takılırken fark etmiyor. Benim aklıma HDMI kablosundan geldi biraz eski bir kablo ama bu kabloyla TV'ye bağlandığımda bir sıkıntı olmuyordu. Monitörde bir sıkıntı olabilir mi yoksa kablodan mıdır? Pazartesi günü minidisplay to display kablom gelecek bir de onunla deneyeceğim, yine de yorumlarınızı almak istedim :)
 
Monitör uykuya girse geri açılmaz. Durduk yere geri açılıyorsa da uykuya girmez.
Monitör uykuya girip hemen hareket algılıyorsa geri açılır tabi ki. Sistemimi ilk topladığımda bende de böyle oluyordu, baktım uyku süresi varmış monitörde, 4 saatte bir ekranı ondan kararıyormuş.
 
Monitör uykuya girip hemen hareket algılıyorsa geri açılır tabii ki. Sistemimi ilk topladığımda bende de böyle oluyordu, baktım uyku süresi varmış monitörde, 4 saatte bir ekranı ondan kararıyormuş.

Uyku modu kapalı ki oyun oynarken de kapanıyor.
Bende de birebir aynı sorun var. Konu açtım ama çözüm bulamadım sanırım monitör sıkıntılı. Garantiye göndereceğim.

Çözüm bulabilirsen ya da monitörü yolladıysan nasıl yol izledin garanti ne dedi bilgilendirir misin?
 
Son düzenleme:
Uyku modu kapalı ki oyun oynarken de kapanıyor.

Çözüm bulabilirsen ya da monitörü yolladıysan nasıl yol izledin garanti ne dedi bilgilendirir misin?

Garantiye gönderemiyorum 😢 Ama başka hiçbir monitörde böyle bir sorun yok o yüzden ben eminim monitörle alakalı olduğuna. Tabii senin durumun nasıldır bilemem. Uyku moduyla alakası yoktur ama onu söyleyebilirim.
 

Geri
Yukarı