ViewSonic VX2758-2KP-MHD kutulu değişim sonrası farklı model gönderilmesi

Shorty

Decapat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
32
Selamlar

ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" model monitörüm geçen ay oyun oynarken görüntü vermeyi kesmişti ve KVK servisine göndermiştim anakart ve Power board değiştirip geçen hafta cihazı teslim aldım fakat aynı gün monitör yeniden görüntü vermeyi kesti fakat bu sefer fişten çekip geri takınca 5-10 dakika monitörü kullanabiliyordum. Görüntü bu süre sonunda yeniden gidiyordu servise Pazartesi tekrar gönderdim.

Cuma günü kutulu değişim yapıldığı konusunda bilgi aldım ve gönderilecek ürünün seri numarasından kontrol ettiğimde ViewSonic VX2705-2KP-MHD 27" modelinin teslim edileceğini öğrendim.

Bu iki monitör arasında bazı farklılıklar var VX2758 2019 üretimi VX2705 2021 üretimi, VX2705 modelinde NVIDIA G-Sync desteği yok AMD FreeSync Premium var VX2758 modelini ben RTX 2070 Super ekran kartım olduğu ve G-Sync desteği bulunması nedeniyle tercih etmiştim. Sizce bu değişime itiraz etmeli miyim? Kararsız kaldım bir de uzun zamandır monitörsüz olduğum için bu derdin bir an önce bitmesini istiyorum fikirlerinizi almak isterim.

Bu arada ViewSonic ve KVK çok teşekkür ederim, kısa sürede onarımı yaptılar ve sorun hakkında mail yoluyla hızlıca iletişim kurabildim. Garanti bitmesinin son haftasında olmasına rağmen ürün değişimi yapmaları beni çok mutlu etti.

VX2758-2KP-MHD Teknik Özellikler: ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" QHD IPS 1ms 144Hz GAMING Monitör
VX2705-2KP-MHD Teknik Özellikler: VX2705-2KP-MHD 27 inç 2K 144Hz QHD Oyuncu Monitörü
 
Son düzenleme:
Kaç paraya almıştın monitörü? Sıfır fiyatı Akakçe'de 6.5k yolladıkları 4K. Arada fiyat farkı var. İleride satmak istersen daha düşük fiyata satarsın.
 
Kaç paraya almıştın monitörü? Sıfır fiyatı Akakçe'de 6.5k yolladıkları 4K. Arada fiyat farkı var. İleride satmak istersen daha düşük fiyata satarsın.

Selam

16 Nis Per 2020 tarihinde 2.799,00 TL Hepsiburada üzerinden satın aldım satma gibi bir düşüncem yok zaten tek sıkıntım bu G-Sync desteği
 
İtiraz et bence. G-Sync olduğu için almışsın zaten monitörü.

Teşekkür ederim AMD FreeSYNC Premium ile artık NVDIA G-Sync desteğinin olduğunu yazan bir kaç makale okudum bu konuda bir fikriniz var mı acaba?

İşin aslı iyice emin olmak istiyorum Viewsonic Support Ticket üzerinden G-Sync desteği olup olmadığını sordum fakat hafta sonu olunca yanıt anca pazartesi gelicek onlar cevap verene kadar muhtemelen KVK kargolamayı yapacaktır :)
 
Hiçbir fikrim yok. Ama şurdaki videoda 14:30 da çalışmayabileceği söyleniyor. Garantisi yok yani. Pek anlamıyorum.

Teşekkürler tekrar, sabaha kadar araştırmaya devam edeyim öğlen artık itiraz edicem gibi gorunuyor en azından aynı seviye G-Sync destekli bir monitör ile değişim yapmaları daha mantıklı olacak.
Selamlar

Konuyla alakalı üreticiden bilgi aldım VX2758'de G-Sync modülünün olmadığı RTX modellerde Adaptive Sync olarak G-Sync özelliğini kullandığımı VX2705 daha üst sürümü olan FreeSYNC Premium olduğunu ve sorunsuz bir şekilde G-Sync açabileceğim bilgisini aldım.

Fiyatla alakalı farkın satıcılardan kaynaklandığını ürünün Viewsonic tarafından satış fiyatının VX2758 ile aynı olduğu bilgisini aldım.

Net bir fiyat bilgisi vermedikleri için pek güvenemedim fakat Viewsonic bu süreçte ürün değişimi gibi bir çok destek sağladığı için müşteri memnuniyeti konusunda ellerinden geleni yaptılar o yüzden kendilerine güveniyorum.

VX2758 almayı düşünenler VX2705 modeline bakabilirler ürün özellikleri aynı arada şuan 3k kadar bir fiyatı farkı var aynı ürünü daha pahalıya almayın fikir olması açısından bu bilgiyi aktarmak istedim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı