Çözüldü ViewSonic VX2758-2KP-mhd monitörde 1 ms modu aktif edince parlaklık azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Muhafaza Memuru
ViewSonic VX2758-2KP-mhd monitörümde 1ms modu aktif ettiğimde parlaklığı kendiliğinden düşürüyor ve ayarlamaya izin vermiyor. Parlaklık çok düşük seviyede, asla oyun oynayamam. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar? Diyelim ki yok, 1 ms modu aktif etmeden kullansam mücadeleci (PUBG gibi) oyunlarda dezavantaj oluşturur mu bana?

Monitör özellikleri: 27" - 2K - 144Hz - 1ms - IPS panel.

NOT: Daha önceki monitörüm de aynı özelliklere sahipti ancak FHD idi ve 1 ms modu aktif ettiğimde parlaklık azalmıyordu kendiliğinden. (Yine ViewSonic marka)

Son düzenleme:
Çözüm
Maalesef normal bir durum. Çoğu IPS panellerde durum böyle. XG2405 kullanıyorum, aynı durum bende de var. Onun yerine yanıt verme süresini değiştir.
VX2758-2KP-MHD modelini almak istiyorum IPS olması ve diğer özellikleri sebebiyle. Ultra hızlı olarak kullandığınız da pubg gibi oyunlarda son durum nedir? Sipariş geçeceğim ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
-Aoc 27" cq27g2u 144hz 1ms VA panel modelide var. Özellikler olarak viewsonic daha iyi gibi ama FPS oyunlarında gerçekten üzer mi beni ?
-ASUS TUF GAMING 27" VG27BQ 165Hz 0.4ms 2xHDMI DP HDR QHD Freesync ve G-sync destekli VA panel modeli var. Sizce bu monitörler nasıl ?
Ve son olarak önerebileceğiniz 3000 bandına kadar tn panel dışında tavsiyeniz var mı ? Teşekkürler .
İlgilenenler olursa çok yardımcı olacaksınız bana .
Viewsonic modelini aldım. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Monitörü g snyc aktif şekilde ultra hızlı modda kullanıyorum. Pubg de ekranın alt tarafında çizgi seklinde bazen göz kırpıyor. CS oynarken de adamı vurduğumda ufak takılmalar oluyor.
G sync modu iptal ettiğimde CS de bu bahsettiğim takılma çok çok azaldı . Daha seri hale geldi. Bahsettiğim bu göz kırpma durumunu nasıl duzeltebilirim?

Son düzenleme:
Kusura bakmayın yazıyorum ama bende aynı monitörün siparişini verdim monitörden memnun musunuz ?
ViewSonic VX2758-2KP-mhd monitörümde 1ms modu aktif ettiğimde parlaklığı kendiliğinden düşürüyor ve ayarlamaya izin vermiyor. Parlaklık çok düşük seviyede, asla oyun oynayamam. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar? Diyelim ki yok, 1 ms modu aktif etmeden kullansam mücadeleci (PUBG gibi) oyunlarda dezavantaj oluşturur mu bana?

NOT: Daha önceki monitörüm de aynı özelliklere sahipti ancak FHD idi ve 1 ms modu aktif ettiğimde parlaklık azalmıyordu kendiliğinden. (Yine ViewSonic marka)
Monitörden memnun musunuz ?

Not: Daha önceki monitörüm de aynı özelliklere sahipti ancak FHD idi ve 1 ms modu aktif ettiğimde parlaklık azalmıyordu kendiliğinden. (yine ViewSonic marka)

Hocam ViewSonic ayarlarından = görünüm modu = FPS oyun seçiyoruz. Ardından renk ayarına gelip parlaklığı arttırıp azaltabiliyoruz.

Not: Daha önceki monitörüm de aynı özelliklere sahipti ancak FHD idi ve 1 ms modu aktif ettiğimde parlaklık azalmıyordu kendiliğinden. (yine ViewSonic marka)

Hocam ViewSonic ayarlarından = görünüm modu = FPS oyun seçiyoruz. Ardından renk ayarına gelip parlaklığı arttırıp azaltabiliyoruz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı