Merhaba ben yakın zamanlarda ViewSonic VX2758-PC-mh 27" 144Hz 1 ms olan (aldığım yerde öyle yazan) bir monitör aldım. Monitörün ayarlarına geldiğimde monitörün 60Hz olduğunu gördüm. Sonra model numarasını internette arattım ve monitör 5 ms olarak gözüküyordu. Bir de monitörde 1 ms mode diye bir şey vardı, onun üzeri buğulanmış girilmiyordu.
Bana çok uzun zamandır bekliyordum ama böyle beklemiyordum bana ya ucuz güvenilir bir link(aynı özelliklerde) ya da çözüm yöntemi verin.
Merhaba ben yakın zamanlarda ViewSonic VX2758-PC-mh 27" 144Hz 1 ms olan (aldığım yerde öyle yazan ) bir monitör aldım monitörün ayarlarına geldiğimde monitörün 60Hz olduğunu gördüm sonra model numarasını internette arattım ve monitör 5 ms olarak gözüküyordu bir de monitörde 1 ms mode diye bir şey vardı onun üzeri buğulanmış girilmiyordu.
Bana çok uzun zamandır bekliyordum ama böyle beklemiyordum bana ya ucuz güvenilir bir link(aynı özelliklerde) ya da çözüm yöntemi verin.
Monitörün ayarlarını açıp ekran görüntüleri atarsan çıkarımda bulunabilirim. Başka türlü zor. Şu program ile de ölçümler yapabilirsin. Sanırım orada da gösteriyor tepki hızını. Download TIREAL TFT Test 1.1