Abu!
Hectopat
Listeye ASUS VP249QGR de eklenmeli.
- AOC 24G2U.
- ViewSonic XG2405.
- ASUS TUF VG24VQ.
Listeye ASUS VP249QGR de eklenmeli.
- AOC 24G2U.
- ViewSonic XG2405.
- ASUS TUF VG24VQ.
Merhaba monitör alıcaksan bence 24 inç çivarı al derim ve daha iyi marka almış olursun bu fiyata uzun ömürlü kullanmak istiyorsa asus monitör olarak en marka şuan tavsiyem VG24VQ.https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vq-tuf-gaming-1ms-144hz-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.htmlDaha önce bu model için konu açılmamış ve internette çok yoruma denk gelmedim bu model için. 1600 TL'ye kadar bütçem var. Sizce alınır mı? Artıları ve eksileri olarak beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
![]()
ViewSonic VX2758-PC-mh Monitör
ViewSonic VX2758-PC-mh Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
@Fatiksa dostum konu ile alakalı değil ama Gigabyte'ın RTX 2060 kartını beğendin mi? Ben de alacaktım ama biraz ısına sorunu var dediler RTX 2060'ın MSI Gaming Z veya ASUS ROG STRIX modelini almayı düşünüyorum.
@srcn90 anladım yine de çok fazla model kovamama gerek yok yani. Hem uygun hem sıkıntısı olmayan ama dediğin gibi Gaming Z kadar yükse MHz'i olmasa bile o seviye için tam olan ekran kartını satın alayım. Hiç STRIX ve Gaming Z kovalamaya gerek yok diyorsun. Örnek vermek gerekirse Galax alınabilir ama Gigabyte RTX 2060 OC'de alınabilir sanırsam bir sıkıntısı yok gibi kartın fiyat olarak da uygun.
Alınır dostum hiç merak etme, eksiklik hissetmezsin hiç. Bak mesela bu fiyata al geç derim, dua edersin; Galax RTX2060 Super 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP39SS-AKOG) | Teknobiyotik
Arka plaka falan metal, Msi'ın Ventus modelleri plastik arka plakaya sahip. Bu kartla ısınma problemi yaşamıcaksın, tabi ki sahip olduğun kasayla da doğrudan alakalı bir durum ısı olayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.