hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve ghosting sorunu yaşadınız mı?Gigabyte'ı kullanıyorum. Gayet memnunum, sorun olursa sorabilirsin.
Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve ghosting sorunu yaşadınız mı?
Ben alalı çok olmadı. 1-1.5 aydır kullanıyorum. Ghosting sorunu yok. Ghostingi fiyatına göre bayağı iyi.
hocam tam az önce ben de koyduğunuz monitöre baktım fiyat olarak daha uygun ama 24 inç diyor sizce 2-3 inç boyut marjını göz ardı etmeli miyim hissedilir fark yaratır mı? genel olarak rekabetçi oyun oynayacağım zaten.Fiyatına baktım da zamlanmış sanırım hocam. O fiyata bunu alman en iyisi olur. AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hocam tam az önce ben de koyduğunuz monitöre baktım fiyat olarak daha uygun ama 24 inç diyor sizce 2-3 inç boyut marjını göz ardı etmeli miyim hissedilir fark yaratır mı? Genel olarak rekabetçi oyun oynayacağım zaten.
Rekabetçi için 24inç daha iyi zaten. Ama 27inç versiyonu da var.hocam tam az önce ben de koyduğunuz monitöre baktım fiyat olarak daha uygun ama 24 inç diyor sizce 2-3 inç boyut marjını göz ardı etmeli miyim hissedilir fark yaratır mı? genel olarak rekabetçi oyun oynayacağım zaten.
Gigabyte 27inç. Sizin kullandığınız başka bir monitör.Gigabyte da 24.5 hocam zaten. 0.5 inç fark edilmez.
Rekabetçi için 24inç daha iyi zaten. Ama 27inç versiyonu da var.
Gigabyte 27inç. Sizin kullandığınız başka bir monitör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.