OLIVERA
Picopat
Daha fazla
Çöp olarak gördüğümüz Excalibur monitörler ile aynı panele sahip olduğu söyleniyor.
240Hz olması VA'nın klasik sorunlarını daha da çok arttırıyor. Ghosting, Black smearing vs.
PPI değeri ideal değerin altında kalıyor, gözümüzü acıtabilir PPI.
Sonuç olarak hiçbir amaç için alınmasını tavsiye etmiyorum, fiyatı da pahalı.
Yorum yaparken neler kullandığınızı kötülediğiniz markaları kullandınız mı merak ediyorum.
İyi veya kötü bir markayı üretim yapmış bir firmayı kötülemek iyi bir karakteristik yapı değil ben tercih etmem dersin geçersin veya varsa yaşadığın sorunu anlatırsın.
Konuda' ki monitörü sanırım 4-5 ay önce 6 bin TL gibi bir fiyata aldım çok severek memnun bir şekilde kullandım canavardır Full HD olması 32 inç olması beni benden aldı.
Çünkü ben 32 inç seven o zaman 3090 şimdi ise 4090 kullanan biri olarak 240 Hz seven biriyim.
Monitör gerçekten severek kullandım sonrasın'da satmaya kıyamadım yedek monitör yaptım.
Bu monitörden ASUS ROG Swift PG27AQDM 27" 0.3 ms QHD G-Sync OLED Oyuncu Monitör'e geçiş yaptım tabii alınabilecek en baba monitörlerden biri olduğundan bununla kıyaslama yapmak aptallık etmekle aynı şey.
Gel gelelim bu güne kadar kullandığım monitörler
Samsung Serisine ait onlarca 60-75 Hz monitörler
Samsung Odessay G3, G4, G7 32",G7 43", G9 Neo ve şu anda Neo Ark kullanıyorum.
Ve daha niceleri...
Görüntü ve ses benim için her şeydir en ufak taviz tartışmaya kapalıdır.
Mevcut başlıkta ki monitörü'de kullanmış ve diğer kullandığım onlarca monitör'ü de baz alırsak tercih edilebilecek çok yüksek Hz'ye sahip ve bu akıcılığı sonuna kadar hissettiren güzel bir monitör
Monitör alacakken tavsiyen FPS'mi Çözünürlülük mi konusunu iyi düşünsünler ama 32" Full HD gayet güzel karşılayabilecek bir büyüklüktür.
Evinde 43 veya 55 inc TV'si bile Full HD olupta monitör'de 32'ye FHD nedir yaaaaa diyenleri ciddiye almayın.