Elektronik ViewSonic VX3219-PC-MHD Gaming Monitörde İndirim!

Çöp olarak gördüğümüz Excalibur monitörler ile aynı panele sahip olduğu söyleniyor.

240Hz olması VA'nın klasik sorunlarını daha da çok arttırıyor. Ghosting, Black smearing vs.

PPI değeri ideal değerin altında kalıyor, gözümüzü acıtabilir PPI.

Sonuç olarak hiçbir amaç için alınmasını tavsiye etmiyorum, fiyatı da pahalı.

Yorum yaparken neler kullandığınızı kötülediğiniz markaları kullandınız mı merak ediyorum.
İyi veya kötü bir markayı üretim yapmış bir firmayı kötülemek iyi bir karakteristik yapı değil ben tercih etmem dersin geçersin veya varsa yaşadığın sorunu anlatırsın.

Konuda' ki monitörü sanırım 4-5 ay önce 6 bin TL gibi bir fiyata aldım çok severek memnun bir şekilde kullandım canavardır Full HD olması 32 inç olması beni benden aldı.

Çünkü ben 32 inç seven o zaman 3090 şimdi ise 4090 kullanan biri olarak 240 Hz seven biriyim.

Monitör gerçekten severek kullandım sonrasın'da satmaya kıyamadım yedek monitör yaptım.

Bu monitörden ASUS ROG Swift PG27AQDM 27" 0.3 ms QHD G-Sync OLED Oyuncu Monitör'e geçiş yaptım tabii alınabilecek en baba monitörlerden biri olduğundan bununla kıyaslama yapmak aptallık etmekle aynı şey.

Gel gelelim bu güne kadar kullandığım monitörler

Samsung Serisine ait onlarca 60-75 Hz monitörler
Samsung Odessay G3, G4, G7 32",G7 43", G9 Neo ve şu anda Neo Ark kullanıyorum.
Ve daha niceleri...

Görüntü ve ses benim için her şeydir en ufak taviz tartışmaya kapalıdır.

Mevcut başlıkta ki monitörü'de kullanmış ve diğer kullandığım onlarca monitör'ü de baz alırsak tercih edilebilecek çok yüksek Hz'ye sahip ve bu akıcılığı sonuna kadar hissettiren güzel bir monitör

Monitör alacakken tavsiyen FPS'mi Çözünürlülük mi konusunu iyi düşünsünler ama 32" Full HD gayet güzel karşılayabilecek bir büyüklüktür.

Evinde 43 veya 55 inc TV'si bile Full HD olupta monitör'de 32'ye FHD nedir yaaaaa diyenleri ciddiye almayın.

Yorum yaparken neler kullandığınızı kötülediğiniz markaları kullandınız mı merak ediyorum.
İyi veya kötü bir markayı üretim yapmış bir firmayı kötülemek iyi bir karakteristik yapı değil ben tercih etmem dersin geçersin veya varsa yaşadığın sorunu anlatırsın.

Konuda' ki monitörü sanırım 4-5 ay önce 6 bin TL gibi bir fiyata aldım çok severek memnun bir şekilde kullandım canavardır Full HD olması 32 inç olması beni benden aldı.

Çünkü ben 32 inç seven o zaman 3090 şimdi ise 4090 kullanan biri olarak 240 Hz seven biriyim.

Monitör gerçekten severek kullandım sonrasın'da satmaya kıyamadım yedek monitör yaptım.

Bu monitörden ASUS ROG Swift PG27AQDM 27" 0.3 ms QHD G-Sync OLED Oyuncu Monitör'e geçiş yaptım tabii alınabilecek en baba monitörlerden biri olduğundan bununla kıyaslama yapmak aptallık etmekle aynı şey.

Gel gelelim bu güne kadar kullandığım monitörler.

Samsung Serisine ait onlarca 60-75 Hz monitörler.
Samsung Odessay G3, G4, G7 32",G7 43", G9 Neo ve şu anda Neo Ark kullanıyorum.
Ve daha niceleri...

Görüntü ve ses benim için her şeydir en ufak taviz tartışmaya kapalıdır.

Mevcut başlıkta ki monitörü'de kullanmış ve diğer kullandığım onlarca monitör'ü de baz alırsak tercih edilebilecek çok yüksek Hz'ye sahip ve bu akıcılığı sonuna kadar hissettiren güzel bir monitör.

Monitör alacakken tavsiyen FPS'mi Çözünürlülük mi konusunu iyi düşünsünler ama 32" Full HD gayet güzel karşılayabilecek bir büyüklüktür.

Evinde 43 veya 55 inc TV'si bile Full HD olupta monitör'de 32'ye FHD nedir yaaaaa diyenleri ciddiye almayın.
Başta şunu bil, monitör kullanarak bilgi sahibi olamazsın.

Ben markaya göre yorum yapmam. Fiyatına ve sunduğu özelliklerine göre yorum yaparım. ViewSonic her ne kadar sevdiğim markalardan olsa da bu modelin ne olduğu ortada.

Kullandığın monitörlerin çoğu sorunlu zaten. Bir de gururla yazmışsın.

32 inç Full HD bir monitöre güzel demek için ya yıllardır onu kullanıp alışmış olman gerek ya da 1 metre öteden bakıyor olman gerek.
27 inç te bile onlarca şikayet varken gelip 32 İnce güzel diyorsun bir de.

Televizyonları örnek vermişsin, televizyonun karşısına sandelye koyup bakıyoruz biz değil mi? Ayrıca o kadar büyük Full HD TV ler çok az var.

Bu millet zaten ben kullandım ekranda bir görüntü gördüm, bozulmadı, daha ne olsun kafasında hep. Bu yüzden senin gibi ben memnunum diğerlerine bakmayın diyenlere aldanmamak gerek.

Harbi sen bu monitörü 32 inç olmasına rağmen 2. Monitör yapacak kadar sevdiysen biraz test atsana bize? Ghosting ve Black smearing i özellikle merak ediyorum.

Testi yapmadan önce şunada bak. Böyle birinin doğru ghosting testi yapabileceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Başta şunu bil, monitör kullanarak bilgi sahibi olamazsın.

Ben markaya göre yorum yapmam. Fiyatına ve sunduğu özelliklerine göre yorum yaparım. ViewSonic her ne kadar sevdiğim markalardan olsa da bu modelin ne olduğu ortada.

Kullandığın monitörlerin çoğu sorunlu zaten. Bir de gururla yazmışsın.

32 inç Full HD bir monitöre güzel demek için ya yıllardır onu kullanıp alışmış olman gerek ya da 1 metre öteden bakıyor olman gerek.
27 inç te bile onlarca şikayet varken gelip 32 İnce güzel diyorsun bir de.

Televizyonları örnek vermişsin, televizyonun karşısına sandelye koyup bakıyoruz biz değil mi? Ayrıca o kadar büyük Full HD TV'ler çok az var.

Bu millet zaten ben kullandım ekranda bir görüntü gördüm, bozulmadı, daha ne olsun kafasında hep. Bu yüzden senin gibi ben memnunum diğerlerine bakmayın diyenlere aldanmamak gerek.

Harbi sen bu monitörü 32 inç olmasına rağmen 2. Monitör yapacak kadar sevdiysen biraz test atsana bize? Ghosting ve Black smearing i özellikle merak ediyorum.

Testi yapmadan önce şunada bak. Böyle birinin doğru ghosting testi yapabileceğini sanmıyorum.

Hepsi Kusurlu evet ciddiye alınmayacak kadar zavallı bir yorum evet tüm monitörler kusurlu hepsi ne adamlarsınız adama Neo Ark ve ASUS ROG OLED kullanıyorum diyorum ona rağmen bu monitör gayet güzel alınabilir diyorum yoruma bak çok acınası muhattabım olacak biri değilmişsin üzgünüm...

Hepsi Kusurlu evet ciddiye alınmayacak kadar zavallı bir yorum evet tüm monitörler kusurlu hepsi ne adamlarsınız adama Neo Ark ve ASUS ROG OLED kullanıyorum diyorum ona rağmen bu monitör gayet güzel alınabilir diyorum yoruma bak çok acınası muhattabım olacak biri değilmişsin üzgünüm...

Daha okuduğunu anlamıyorsun. Ben hepsi kusurlu diye bir şey demedim, çoğu sorunlu dedim.
Çoğu derken kasttetiğim monitörler vx3219, G3 ve G7 gibileriydi.

Ayrıca hiçbir şeye cevap ver(e)meyip tek bir yerden söylemediğim şeyler ile algı yapmaya çalışman seviyenin düşük olduğunu gösteriyor. Muhattabım olamayacak kişi sensin yani :D

Daha okuduğunu anlamıyorsun. Ben hepsi kusurlu diye bir şey demedim, çoğu sorunlu dedim.
Çoğu derken kasttetiğim monitörler VX3219, G3 ve G7 gibileriydi.

Ayrıca hiçbir şeye cevap ver(e)meyip tek bir yerden söylemediğim şeyler ile algı yapmaya çalışman seviyenin düşük olduğunu gösteriyor. Muhattabım olamayacak kişi sensin yani :D

Profiline bakınca herkes ile aynı saçmalıklara girdiğini varsayarsak ve laf attığın monitörlerin kaçını kullanabildiğini mevcut bütçeni bugün hadi deyince laf attığın monitörleri alamayacağını'da eklediğimiz de bence uzatma boş yapma almışsın ağzına bir ghosting boş boş konuşuyosun insanlar Ghosting'ten öte çok daha farklı öncelikleri var senin gibi fukara bilgilere bakmıyorlar.

Daha'da cevap vermeyi düşünmüyorum küçük (cahil) kardeşim büyüdüğün'de tartışalım bu konuları.

32 inç 1080p olmasından ziyade uniformity sorunları var. Bkz:
1691259024348.png

6. kadranda %38'lik bir parlaklık farkı var ve üstelik 9. kadranda Delta E bozulmaları yaşanmış.
Bunlar monitörün görüntü kalitesini bozacak etkenler.

Ghosting'ten öte çok daha farklı öncelikleri var
Ne gibi öncelikleri var? Monitörün görüntü kalitesi kötü ve ayrıca söylemiş olayım; bariz ghosting de var. Geriye hangi özellik kalıyor ki monitörde?
Daha'da cevap vermeyi düşünmüyorum küçük (cahil) kardeşim büyüdüğün'de tartışalım bu konuları.
İnsanlara cahil demeden önce Türkçeyi öğrenmelisin.

Sana teknoloji formunda Türkçe dersi vermek istemiyorum ama kesme işareti, özel isimler dışında kullanılmıyor. "Daha" ve "Büyüdüğün" kelimeleri, özel isim değil. De-Da yazımını da kendin araştır. Her şeyi ben söylersem "cahil" kalırsın.

Profiline bakınca herkes ile aynı saçmalıklara girdiğini varsayarsak ve laf attığın monitörlerin kaçını kullanabildiğini mevcut bütçeni bugün hadi deyince laf attığın monitörleri alamayacağını'da eklediğimiz de bence uzatma boş yapma almışsın ağzına bir ghosting boş boş konuşuyosun insanlar Ghosting'ten öte çok daha farklı öncelikleri var senin gibi fukara bilgilere bakmıyorlar.

Başta dediğim gibi, monitör kullanarak bilgi sahibi olamazsın. Kullandığın monitörlerden bilgisiz olduğun anlaşılıyor zaten.

Bir monitörün nasıl olduğunu bilmem için kullanmama gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Üstte de vx3219 un bir sorunu atılmış zaten.

Ben sadece ghosting e bakmıyorum. Fiyatına göre sunduğu bütün özelliklerine göre konuşuyorum. Sen ise fiyatına bile bakmadan, aynı klasmandaki hiçbir monitör ile karşılaştırmadan ben kullandım iyi diyorsun.

240hz çok akıcı diyorsun, o akıcılığı hissedebiliyirsan 240hz de daha da feci hale gelen ghosting i görmezden gelemezsin.

Tek diyebildiğin şey "Ben şu kadar monitör kullandım, bu monitör iyi, siz cahilsiniz ben sizden büyüğüm" gibi şeyler. İş bilgini kanıtlamaya gelince kaçıyorsun ama.

Profilime de iyice bakmanı öneririm, biraz bir şeyler öğren benden.

Ne gibi öncelikleri var? Monitörün görüntü kalitesi kötü ve ayrıca söylemiş olayım; bariz ghosting de var. Geriye hangi özellik kalıyor ki monitörde?

Ghosting var kalıbımı basarım.
Kuzenimde aynı monitör var zamanında almamasını söylemiştim beni dinlemedi şimdi çok pişman.
(İkinci elden satmaya çalışıyor.)

Monitörün servis numarası vs gözükmesin diye kırmızı ile boyadım.

IMG_20230711_014024.jpg

IMG_20230623_214057.jpg

Kuzenime misafirliğe gittiğimde bu monitörü kullanırken görüntü kalitesi gerçekten rahatsız edici düzeydeydi ve gözlerimi çok yoruyordu sırf bu monitör var diye gidip internet kafede oynamışlığım var öyle söyleyeyim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı