ViewSonic VX3276-2K-MHD 32 monitör ekranı gidip geliyor

XANPP

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim monitör 75Hz ve ben 60Hz'de kullanıyordum. Sorun ekran kartından mı kaynaklıdır sizce? RX550 vardı kullandığım sıralar ve monitör bazen 1 saniyeliğine gidip geliyordu. 3 ekran kartı denedim hepsinde gidip geldi. GT730 4 GB, 9800GT, RX550 4 GB. Başta derin dondurucu vardı ondan şüphelendim çünkü bir role sesi geliyordu, çıt diye. Öyle gidiyordu. Monitörün hemen yanındaydı. Yeni nesil bir monitör olduğu için sanırım enerji kayması oluyor diye düşünerek bir güç kaynağı aldım ve bilgisayarı tamamen ona bağladım. Aynı sorun ile tekrar karşılaştım. Şimdi değişim veya iadeye yolladı babam. Sonuç ne çıkacak bilmiyorum. Sorun kaynağı ne olabilir?

Kendi orijinal ve farklı bir HDMI kablosu denedim ikisinde de aynı sorun vardı bilgisayarımdan şüphelendim farklı bir kasada denedim aynı sorunu tekrar yaptı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı