ViewSonic VX3276-MHD-2 32" ekranın oturmaması

Croesus

Kilopat
Merhabalar. Technopat forumlarında daha önce PS4 için bir monitör tavsiyesi almıştım, monitör bugün elime ulaştı. Fakat büyük bir endişeye sahibim, monitörün sağında ve solunda gri bir çizgi mevcut. Yakından bakınca monitör oturmamış gibi hissettim fakat bu sektörün içinde olmadığım için emin olamıyorum. Sizce bu ürünü geri yollamalı mıyım? Recep Bey'in incelediği monitöre baktığımda sağ veya sol tarafında herhangi bir şerit yok iken burada mevcut.

ABD76F16-67FA-4C90-917C-4DD80F142D33.jpeg

7CB82EE3-B130-4E14-BA10-869F4DA70CDE.jpeg

FE7BBD4D-93C2-4563-9DD5-D917ED21A53F.jpeg

D79C4EA3-BDBC-4BB2-B6B4-F09175BD0317.jpeg

67F9C40E-29D2-4106-9590-314C3B4F61CE.jpeg

B98ACFE3-FE7F-40F3-ACC8-D72BB7BE842D.jpeg

Sizce cihazı iade etmeli miyim?

Üretim hatası. İade edin değiştirsinler eğer monitörden memnun kaldıysanız. Bu şekilde kusurlu kullanmanın bir mantığı yok.

Üretim hatası. İade edin değiştirsinler eğer monitörden memnun kaldıysanız. Bu şekilde kusurlu kullanmanın bir mantığı yok.

Hocam merhabalar, ürünü Hepsiburada’ya geri kargoladım. Ürünün servise gideceğini inceleneceğini falan söylediler fakat bir konuda endişeliyim. Sıfır alınan ürün teslim edildikten itibaren 6 saat olmadan geri gönderildi bu durumda tüketici olarak nasıl haklara sahibiz? Herhangi bir tavsiyeniz var mi?
Eğer kabul ederlerse aradaki farkı verip aynı modelin 2K olan versiyonunu alabilir miyiz mesela?

Sıfır ürünümün bir günü dolmadan servise girip daha da kötü olmasından endişeleniyorum. Her türlü tavsiyenize açığım.

Hocam merhabalar, ürünü Hepsiburada’ya geri kargoladım. Ürünün servise gideceğini inceleneceğini falan söylediler fakat bir konuda endişeliyim. Sıfır alınan ürün teslim edildikten itibaren 6 saat olmadan geri gönderildi bu durumda tüketici olarak nasıl haklara sahibiz? Herhangi bir tavsiyeniz var mi?
Eğer kabul ederlerse aradaki farkı verip aynı modelin 2K olan versiyonunu alabilir miyiz mesela?

Sıfır ürünümün bir günü dolmadan servise girip daha da kötü olmasından endişeleniyorum. Her türlü tavsiyenize açığım.

Hocam pek bir fikrim yok iade konusunda ama benim bildiğim, eğer iade işlemine gönderdiyseniz ürünün arızalı olduğunu doğrulayıp para iadesi yapıyorlar. Para iadesi geldikten sonra ürünün 2K halini alabilirsiniz. Ayrıcana 32'' Monitör'de nasıl 1080P bakabiliyorsunuz anlamış değilim. Ben de 32'' kullanıyorum ekranı 1080P yaptığımda her şey bulanıklaşıyor çok rahatsız edici bir görüntü oluyor. Üstüne para koyup farklı bir markaya yönelmenizi tavsiye ederim. Benim monitörüme bakabilirsiniz gayet memnunum. Bu arada uyarmadan bırakmayayım, 1080P'den 2K'ya geçiş yaparsanız oyunlarda 20FPS civarı kayıp oluyor. Ama görüntü ciddi anlamda keskinleşiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı