ViewSonic XG2401 alınır mı?

Vallahi sıfır fiyatı çok yüksek nedense ben de anlamadım 2600 civarı üst modeli de 3200 bu fiyata bakarsak direk alınır. Fakat TN panel. TN panel monitörlerin sıfırları zaten 600-1400 arası profesyonel olmamak kaydıyla. Niye bu kadar pahalı bir model anlamadım. Ben olsam almazdım IPS yönelin derim. TN olması sizi rahatsız etmiyorsa alınır iyi bir monitör her şeyiyle.

Zamanında 1400 TL'ye almıştım. 1000 TL'ye alınabilir. TN panel olmsına rağmen renk gamutu IPS panel olan Viewsonic XG2405 ve AOC 24G2U'ya denk. Tek eksisi görüş açısına göre renk bozulmaları. Ne kadar diğer TN panellere göre az da olsa bu bozulma bir IPS değil o konuda.
Vallahi sıfır fiyatı çok yüksek nedense ben de anlamadım 2600 civarı üst modeli de 3200 bu fiyata bakarsak direk alınır. Fakat TN panel. TN panel monitörlerin sıfırları zaten 600-1400 arası profesyonel olmamak kaydıyla. Niye bu kadar pahalı bir model anlamadım. Ben olsam almazdım IPS yönelin derim. TN olması sizi rahatsız etmiyorsa alınır iyi bir monitör her şeyiyle.
Stoğu yok ya da az diye yüksek bence. Sıfır ederi maksimum 1400 TL eder, o da inatla onu alacam dersen.
Bütçen varsa AOC 24G2U derim ama bütçen yoksa 1000 TL'ye pişman etmez. İdeal ayarlar için:

Hocam Max bütçem 1000 TL o yüzden akıl danışmak için sordum eğer aynı fıyat bandında daha iyisi varsa yönelebilirim.

Aynı fiyat bandında daha iyisi olabiliceğini sanmıyorum. Alın o halde. G-Sync ve FreeSync aynı anda mevcut bu bile fiyatı 2K ya çeken bir unsur sayılabilir. Gerekli değiller fakat var yani. 1500 1600'a çıkarsanız ancak o zaman daha iyisi var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı