ViewSonic XG2405-2 vs AOC 24G2U

Monitör dün geçti elime , ne tür ayarlar yapmam lazım? Standart dışındaki modlar çok mu kötü anlamadım?
Ben beğenmedim standart dışındaki diğer modları. Ama senin gözüne güzel gelen olabilir. Tepki süresini en hızlıya al. 144 Hz'de çalıştığından emin ol. Başka bir ayar yapmana ihtiyacın yok zaten bu monitörde. Keyfini çıkarın, güzel günlerde kullanın.

Hiç öyle bir durum farketmedim ama akşam eve geçince dikkatli inceleyeceğim sizin için. Normal bir durum gibi gelmedi ama bana.
Ekranın üst tarafta köşelerde bu şekilde hafif ışık var normal mi? Monitör ayarından kapatılıyor felan denildi bana , ne kadar doğru bilmiyorum?

Dosya Ekleri

• CC111C22-6901-4851-AE1A-0DEF0A76DF9F.jpeg
    209,4 KB · Görüntüleme: 89
Işık sızması gibi görünüyor. Monitör ayarlarından kapatılacak bir şey değil. karanlık ortamda sadece siyah ekranda mı görüyorsunuz?

IPS panellerde olur bu durum normaldir. Aşırıya kaçmadığı sürece makul bir olay yani. Bende farkedilemeyecek kadar az. O bakımdan şanslıyım.

IPS panellerde olur bu durum normaldir. Aşırıya kaçmadığı sürece makul bir olay yani. Bende farkedilemeyecek kadar az. O bakımdan şanslıyım.
Akşam eve gidince detaylı resim atarım
resim çektiğim için altlar biraz fazla gözüküyor olabilir, ama ekranın yukarısındaki gibi görüntü var aşağıda sağ da solda …
Hiç öyle bir durum farketmedim ama akşam eve geçince dikkatli inceleyeceğim sizin için. Normal bir durum gibi gelmedi ama bana.
ne yaptınızz ???

Dosya Ekleri

• 715FB787-EF2F-4C14-A2B8-C00ED1EC3B5F.jpeg
    194,9 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Akşam eve gidince detaylı resim atarım

resim çektiğim için altlar biraz fazla gözüküyor olabilir, ama ekranın yukarısındaki gibi görüntü var aşağıda sağ da solda …

ne yaptınızz ???
Var hocam bende de bu kadar fazla degil ama var. Dediğim gibi normal bir durum. Kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…