blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 16 Ağustos 2021 #31 ADANALIKingKong dedi: Monitör dün geçti elime , ne tür ayarlar yapmam lazım? Standart dışındaki modlar çok mu kötü anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ben beğenmedim standart dışındaki diğer modları. Ama senin gözüne güzel gelen olabilir. Tepki süresini en hızlıya al. 144 Hz'de çalıştığından emin ol. Başka bir ayar yapmana ihtiyacın yok zaten bu monitörde. Keyfini çıkarın, güzel günlerde kullanın.
ADANALIKingKong dedi: Monitör dün geçti elime , ne tür ayarlar yapmam lazım? Standart dışındaki modlar çok mu kötü anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ben beğenmedim standart dışındaki diğer modları. Ama senin gözüne güzel gelen olabilir. Tepki süresini en hızlıya al. 144 Hz'de çalıştığından emin ol. Başka bir ayar yapmana ihtiyacın yok zaten bu monitörde. Keyfini çıkarın, güzel günlerde kullanın.
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 591 Çözümler 11 Yer Türkiye 16 Ağustos 2021 #32 @blackeagle03 @ADANALIKingKong Size bir sorum olcaktı sizinde monitörün üstünde sarı çizgiler var mı? Servise gönderdim tekrar geldi yine var. Şöyle bir cizik.
@blackeagle03 @ADANALIKingKong Size bir sorum olcaktı sizinde monitörün üstünde sarı çizgiler var mı? Servise gönderdim tekrar geldi yine var. Şöyle bir cizik.
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 16 Ağustos 2021 #33 H.R dedi: @blackeagle03 @ADANALIKingKong Size bir sorum olcaktı sizinde monitörün üstünde sarı çizgiler var mı? Servise gönderdim tekrar geldi yine var. Şöyle bir cizik. Eki Görüntüle 1139502 Genişletmek için tıkla... Hiç öyle bir durum farketmedim ama akşam eve geçince dikkatli inceleyeceğim sizin için. Normal bir durum gibi gelmedi ama bana.
H.R dedi: @blackeagle03 @ADANALIKingKong Size bir sorum olcaktı sizinde monitörün üstünde sarı çizgiler var mı? Servise gönderdim tekrar geldi yine var. Şöyle bir cizik. Eki Görüntüle 1139502 Genişletmek için tıkla... Hiç öyle bir durum farketmedim ama akşam eve geçince dikkatli inceleyeceğim sizin için. Normal bir durum gibi gelmedi ama bana.
ADANALIKingKong Femtopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #34 blackeagle03 dedi: Hiç öyle bir durum farketmedim ama akşam eve geçince dikkatli inceleyeceğim sizin için. Normal bir durum gibi gelmedi ama bana. Genişletmek için tıkla... Ekranın üst tarafta köşelerde bu şekilde hafif ışık var normal mi? Monitör ayarından kapatılıyor felan denildi bana , ne kadar doğru bilmiyorum? Dosya Ekleri CC111C22-6901-4851-AE1A-0DEF0A76DF9F.jpeg 209,4 KB · Görüntüleme: 89
blackeagle03 dedi: Hiç öyle bir durum farketmedim ama akşam eve geçince dikkatli inceleyeceğim sizin için. Normal bir durum gibi gelmedi ama bana. Genişletmek için tıkla... Ekranın üst tarafta köşelerde bu şekilde hafif ışık var normal mi? Monitör ayarından kapatılıyor felan denildi bana , ne kadar doğru bilmiyorum?
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 19 Ağustos 2021 #35 Işık sızması gibi görünüyor. Monitör ayarlarından kapatılacak bir şey değil. karanlık ortamda sadece siyah ekranda mı görüyorsunuz?
Işık sızması gibi görünüyor. Monitör ayarlarından kapatılacak bir şey değil. karanlık ortamda sadece siyah ekranda mı görüyorsunuz?
ADANALIKingKong Femtopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #36 blackeagle03 dedi: Işık sızması gibi görünüyor. Monitör ayarlarından kapatılacak bir şey değil. Karanlık ortamda sadece siyah ekranda mı görüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet? Sizde de aynı mı? Normal bir durum mu?
blackeagle03 dedi: Işık sızması gibi görünüyor. Monitör ayarlarından kapatılacak bir şey değil. Karanlık ortamda sadece siyah ekranda mı görüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet? Sizde de aynı mı? Normal bir durum mu?
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 19 Ağustos 2021 #37 IPS panellerde olur bu durum normaldir. Aşırıya kaçmadığı sürece makul bir olay yani. Bende farkedilemeyecek kadar az. O bakımdan şanslıyım.
IPS panellerde olur bu durum normaldir. Aşırıya kaçmadığı sürece makul bir olay yani. Bende farkedilemeyecek kadar az. O bakımdan şanslıyım.
ADANALIKingKong Femtopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #38 blackeagle03 dedi: IPS panellerde olur bu durum normaldir. Aşırıya kaçmadığı sürece makul bir olay yani. Bende farkedilemeyecek kadar az. O bakımdan şanslıyım. Genişletmek için tıkla... Akşam eve gidince detaylı resim atarım blackeagle03 dedi: IPS panellerde olur bu durum normaldir. Aşırıya kaçmadığı sürece makul bir olay yani. Bende farkedilemeyecek kadar az. O bakımdan şanslıyım. Genişletmek için tıkla... resim çektiğim için altlar biraz fazla gözüküyor olabilir, ama ekranın yukarısındaki gibi görüntü var aşağıda sağ da solda … blackeagle03 dedi: Hiç öyle bir durum farketmedim ama akşam eve geçince dikkatli inceleyeceğim sizin için. Normal bir durum gibi gelmedi ama bana. Genişletmek için tıkla... ne yaptınızz ??? Dosya Ekleri 715FB787-EF2F-4C14-A2B8-C00ED1EC3B5F.jpeg 194,9 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleme: 22 Ağustos 2021
blackeagle03 dedi: IPS panellerde olur bu durum normaldir. Aşırıya kaçmadığı sürece makul bir olay yani. Bende farkedilemeyecek kadar az. O bakımdan şanslıyım. Genişletmek için tıkla... Akşam eve gidince detaylı resim atarım blackeagle03 dedi: IPS panellerde olur bu durum normaldir. Aşırıya kaçmadığı sürece makul bir olay yani. Bende farkedilemeyecek kadar az. O bakımdan şanslıyım. Genişletmek için tıkla... resim çektiğim için altlar biraz fazla gözüküyor olabilir, ama ekranın yukarısındaki gibi görüntü var aşağıda sağ da solda … blackeagle03 dedi: Hiç öyle bir durum farketmedim ama akşam eve geçince dikkatli inceleyeceğim sizin için. Normal bir durum gibi gelmedi ama bana. Genişletmek için tıkla... ne yaptınızz ???
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 22 Ağustos 2021 #39 ADANALIKingKong dedi: Akşam eve gidince detaylı resim atarım resim çektiğim için altlar biraz fazla gözüküyor olabilir, ama ekranın yukarısındaki gibi görüntü var aşağıda sağ da solda … ne yaptınızz ??? Genişletmek için tıkla... Var hocam bende de bu kadar fazla degil ama var. Dediğim gibi normal bir durum. Kafanıza takmayın.
ADANALIKingKong dedi: Akşam eve gidince detaylı resim atarım resim çektiğim için altlar biraz fazla gözüküyor olabilir, ama ekranın yukarısındaki gibi görüntü var aşağıda sağ da solda … ne yaptınızz ??? Genişletmek için tıkla... Var hocam bende de bu kadar fazla degil ama var. Dediğim gibi normal bir durum. Kafanıza takmayın.