ViewSonic XG2405-2 vs AOC 24G2U

O zaman şöyle söyleyim ben alacak arkadaşlara. Bu monitörü 1 ms GTG diye tercih edecekseniz etmeyin. O parlaklıkta kullanılması mümkün değil. Ancak dediğim gibi default modda bile, ben çok memnun kaldım. Akşama da advanced ve ultra fast ayarlarını açıp tekrar gözlemlerimi paylaşabilirim.

O zaman şöyle söyleyim ben alacak arkadaşlara. Bu monitörü 1 ms GtG diye tercih edecekseniz etmeyin. O parlaklıkta kullanılması mümkün değil. Ancak dediğim gibi default modda bile, ben çok memnun kaldım. Akşama da Advanced ve Ultra Fast ayarlarını açıp tekrar gözlemlerimi paylaşabilirim.

Sipariş verdim 🙂

Son düzenleme:
Tamamdır .

Ürün henüz geçmedi elime , cumartesi ya da Pazartesi gününe kalabilir… deneyimlerini paylaşırmısın
Hocam merhaba. Kusura bakmayın geç gördüm. Genel anlamda memnunum. Ghosting yok, panel kaliteli ve hızlı. G-Sync uyumlu. Displayport kablosu ile yırtılma olmadan çalışıyor. Standart dışındaki görüntü modları pek hoşuma gitmedi benim. Standartta kullanıyorum görüntü ayarlarını. Onun dışında sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.

Hocam merhaba. Kusura bakmayın geç gördüm. Genel anlamda memnunum. Ghosting yok, panel kaliteli ve hızlı. G-Sync uyumlu. Displayport kablosu ile yırtılma olmadan çalışıyor. Standart dışındaki görüntü modları pek hoşuma gitmedi benim. Standartta kullanıyorum görüntü ayarlarını. Onun dışında sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.
Monitör dün geçti elime , ne tür ayarlar yapmam lazım? Standart dışındaki modlar çok mu kötü anlamadım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı