blackeagle03
Kilopat
Evet hocam cumartesi günü satın aldım.Anladım siz de viewesonic XG2405-2 kullanıyorsunuz?
Evet hocam cumartesi günü satın aldım.Anladım siz de viewesonic XG2405-2 kullanıyorsunuz?
Overdrive Fast mod ile deneyin.Hocam bende XG2405-2 modeline sahibim. Monitörde 1 ms modunu açınca parlaklık düşüyor ve normal halinden daha fazla ghosting oluyor. Belki de deiğim gibi 1 ms GTG default modda, bir ayar açmadan çalıyordur. Böyle bir durum olabilir mi?
Evet hocam cumartesi günü satın aldım.
Bende de XG2405-2 vardı parlaklık düşüyordu da ghosting fazlalaşmamıştı.Geçerli ancak siz o modda kullanmayacaksınız bu monitörü. O modu kullanmayınca ghosting neredeyse hiç yok. Sanırım 1 ms GTG modu default modda çalışıyor. Ben de yeni aldım bu monitörü. Çok bilgim yok ama gördüğüm kadarı ile bilgilendirmek istedim sizi.
Hocam bende XG2405-2 modeline sahibim. Monitörde 1 ms modunu açınca parlaklık düşüyor ve normal halinden daha fazla ghosting oluyor. Belki de deiğim gibi 1 ms GTG default modda, bir ayar açmadan çalıyordur. Böyle bir durum olabilir mi?
Açıkçası öyle bir mod göremedim ben. Ama akşam eve geçince detaylı şekilde bir tekrar bakarım.Overdrive Fast mod ile deneyin.
Daha çok fazla deneyimleme şansım olmadı açıkçası. Ama şu an için bir sorun yok.Memnun musunuz peki önerir misiniz?
Bir mod ayarı falan yapmak gerekebilir. O kısmı becerememiş olabilirim. Ama dediğim gibi default modda zaten çok memnun kaldım. Ghosting neredeyse hiç yok bence.Bende de XG2405-2 vardı parlaklık düşüyordu da ghosting fazlalaşmamıştı.
1 Hafta önce almıştım her şeyi çok güzeldi ama bende bir sıkıntı çıkardı onun dışında renk kalitesini filan sevmiştim. İçinden çıkan HDMI ile 144hz alabildim. 60hzden geçince aşırı fark yapmıştı. Bu arada bende overdrive ayarını görmedim.Memnun musunuz peki önerir misiniz?
Response Time diye bi' ayar olması lazım OSD' de.Açıkçası öyle bir mod göremedim ben. Ama akşam eve geçince detaylı şekilde bir tekrar bakarım.
Evet şimdi internetten kitapçığına baktım. Response Time - Standard, Advanced, Ultra Fast şeklinde bir bölüm var. Buradan ultra faste mi almamız gerekiyor? Ama yine de parlaklık düşecek bence. 1 ms GTG olmasının ne anlamı var o zaman? O parlaklıkta kullanılamaz çünkü. Default modda 1 ms GTG olamaz o zaman doğru mu anlıyorum?Response Time diye bi' ayar olması lazım OSD' de.
En stabil hangisinde oluyorsa onu kullanın. Büyük ihtimal advanced modudur en stabili. Ultra Fast' ta nesneler bozulabilir.Evet şimdi internetten kitapçığına baktım. Response Time - Standard, Advanced, Ultra Fast şeklinde bir bölüm var. Buradan ultra faste mi almamız gerekiyor? Ama yine de parlaklık düşecek bence. 1 ms GTG olmasının ne anlamı var o zaman? O parlaklıkta kullanılamaz çünkü. Default modda 1 ms GTG olamaz o zaman doğru mu anlıyorum?
Response time diye bi' ayar olması lazım OSD'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.