Attığınız da iyimiş özellikler de hemen hemen aynı duruyor fakat bu monitör 2021'de çıkmış view 2023Alınır alttaki monitorede bakabilirsin.
![]()
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığın monitörün paneli daha iyi ancak hoparlör olması senin için önemliyse AOC modeli alabilirsin ikiside iyidir.Attığınız da iyimiş özellikler de hemen hemen aynı duruyor fakat bu monitör 2021'de çıkmış view 2023
Kronik sorunu yok fiyatına göre çok iyi özellikler sunuyor.xg2431'in kronik sorunları hakkında bilginiz var mı?
Bir yıldır xg2431 kullanıyorum hocam nasıl yok?Kronik sorunu yok fiyatına göre çok iyi özellikler sunuyor.
Hocam şans işi sanırım bazı monitörler sorunlu geliyormuş değişim ile temizine denk gelmek gerekiyorBir yıldır xg2431 kullanıyorum hocam nasıl yok?
Eki Görüntüle 2213728
Öncelikle belli bir kullanımdan sonra görüntüde şöyle gölgeler oluyor. Bende sadece resimdeki gibi ekran açılırken oluyor. Normal kullanımda bir sorun yok. Fakat Viewsonic'in forumunda bu sebeple iade eden çok fazla insan olmuş. Bu arada monitörü 240hz haricinde bir yenileme hızına ayarladığımda bendr de sorun oluyor. Mesela BIOS ekranı da 60hz olduğundan görüntü delik deşik oluyor. Herkeste olan bir sorun değil fakat oranı çok yüksek. Her iki kişiden birinde vardır.
Black Stabilization diye bir ayar var. Siyahları daha açık görmenize yarıyor kısaca. Bu ayarı değiştirirseniz az derecede flicking dediğimiz sorun oluyor. Beni rahatsız etmiyor, takıntılı olanlar yine iade etti. ViewSonic XG2431 Flicking Burada mevcut.
Bu arada internette bulamadığım ama bende olan bir sorun daha var. Ekranın ortasındaki ghosting yokken kenarlara doğru gidildikçe bariz bir şekilde artıyor. Garantiye gönderip bu durumu söyleyeceğim.
Bu sorunlar haricinde alınabilecek en iyi 240hz monitör olduğunu düşünüyorum. Ben de iade edip değişim talep edeceğim. Renk kalitesinden, tepki süresinden, ghosting derecesinden çok memnunum. Blur Buster Sertifkasının hakkını veriyor.
Sizin model sorunlu gelmiş olabilir bu şans işi genel olarak kullanıcıların çoğu memnun ve incelemelerde olumlu garantiye gönderme şansınız varsa gönderin. Ve dediğiniz gibi bu bütçede daha iyi özellik sunan monitör yok.Bir yıldır xg2431 kullanıyorum hocam nasıl yok?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.