Bayram1 Megapat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Altta verdiğim resimde belli oluyor. Bugün oldu. Alalı daha 6-7 ay falan oldu, ne yapmalıyım? Masaüstünde normal ama mesela FIFA girince gene görüntü renkleri kayıyor. Dosya Ekleri IMG_2841.jpeg 103,2 KB · Görüntüleme: 95 IMG_2840.jpeg 109 KB · Görüntüleme: 68 IMG_2842.jpeg 229,3 KB · Görüntüleme: 62
Altta verdiğim resimde belli oluyor. Bugün oldu. Alalı daha 6-7 ay falan oldu, ne yapmalıyım? Masaüstünde normal ama mesela FIFA girince gene görüntü renkleri kayıyor.
Ahcon Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #11 Bayram1 dedi: Kral servise verdim değişim yaptı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bende kargoya vereceğim yarın. Artı 0 Eksi
Bayram1 dedi: Kral servise verdim değişim yaptı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bende kargoya vereceğim yarın.
enes8874 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #12 Ahcon dedi: Sağ olun hocam bende kargoya vereceğim yarın. Genişletmek için tıkla... hocam noldu sonuç bende ayni sorunu yasadim verdim kargoya herkeste ayni sonuc oluyor mu diye merak ediyorum Artı 0 Eksi
Ahcon dedi: Sağ olun hocam bende kargoya vereceğim yarın. Genişletmek için tıkla... hocam noldu sonuç bende ayni sorunu yasadim verdim kargoya herkeste ayni sonuc oluyor mu diye merak ediyorum
Ahcon Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #13 enes8874 dedi: Hocam ne oldu sonuç bende ayni sorunu yasadim verdim kargoya herkeste ayni sonuç oluyor mu diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet evet eskini verdim 1-2 hafta içinde yenisi geldi hala bir sorunum yok. Artı 0 Eksi
enes8874 dedi: Hocam ne oldu sonuç bende ayni sorunu yasadim verdim kargoya herkeste ayni sonuç oluyor mu diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet evet eskini verdim 1-2 hafta içinde yenisi geldi hala bir sorunum yok.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.392 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #14 Ahcon dedi: Evet evet eskini verdim 1-2 hafta içinde yenisi geldi hala bir sorunum yok. Genişletmek için tıkla... MPRT ayarını da kullanıyorsunuz değil mi? Bu monitörde iyi çalışıyor çünkü. XG2431 UFO testi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ahcon dedi: Evet evet eskini verdim 1-2 hafta içinde yenisi geldi hala bir sorunum yok. Genişletmek için tıkla... MPRT ayarını da kullanıyorsunuz değil mi? Bu monitörde iyi çalışıyor çünkü. XG2431 UFO testi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et