ViewSonic XG2431 normalde 0.5 ms destekliyor ama bir yerde o ayarı 0.1 Ms'e kadar düşürebiliyormuş. Doğru mu? Doğruysa nereden değiştiririm?
Zaten önemli olan GtG süresidir ve 1 ms GtG değeri bakımından bu monitör oldukça fark yaratmaktadır. Ayrıca XG2431, PureXP ultra modunda 0.1 ms MPRT değeri sunmaktadır. Şahsen ben gündüzleri çok yüksek geceleri de ultra modunda kullanıyorum.Doğru değil. Hiç bir IPS monitörün değil gerçek olarak GtG tepki süresi olarak bile 0.1 Ms'e ulaşabileceğini zannetmiyorum. Eğer monitörde en düşük tepki süresini almak istiyorsanız "Yanıt Verme Zamanı" ayarını "Ultra Hızlı"ya getirin ve 1Ms(MPRT) modunu açın. Eğer bulanıklığı azaltmak istiyorsanız "PureXP" ayarını değiştirebilirsiniz.
Zaten önemli olan GtG süresidir ve 1 ms GtG değeri bakımından bu monitör oldukça fark yaratmaktadır. Ayrıca XG2431, PureXP Ultra modunda 0.1 ms MPRT değeri sunmaktadır. Şahsen ben gündüzleri çok yüksek geceleri de Ultra modunda kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.