VINN Wireless Adaptör Olarak Kullanılabilir mi?

Emir-EA

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben de böyle bir şey var. Bir de VINN var, bunları Wireless adaptör gibi kullanma imkanım var mı?

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir fikrim yok ama aklıma geleni paylaşmak istiyorum. Hatırladığım kadarıyla VINN'ın SIM'i çıkartılıyordu. Eğer Vodafone'un modemi de öyleyse VINN'ın SIM'ini takıp denemekte fayda var. Ama yine de Vodafone'un ürününde de SIM girişi var ise kesin çalışacağından emin değilim çünkü her ikisi de büyük ihtimal SIM kilidi koymuş olabilir kendi cihazlarına. Fakat her şeye karşı bir deneyin isterseniz mümkünse.

Bir fikrim yok ama aklıma geleni paylaşmak istiyorum. Hatırladığım kadarıyla VINN'ın SIM'i çıkartılıyordu. Eğer Vodafone'un modemi de öyleyse VINN'ın SIM'ini takıp denemekte fayda var. Ama yine de Vodafone'un ürününde de SIM girişi var ise kesin çalışacağından emin değilim çünkü her ikisi de büyük ihtimal SIM kilidi koymuş olabilir kendi cihazlarına. Fakat her şeye karşı bir deneyin isterseniz mümkünse.
Teşekkür ederim
Maalesef kullanamazsın.

Wireless adaptör alacağız yapcak bir şey yok :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı