Viper Ultimate vs G PRO Wireless vs DeathAdder V2 Pro vs Prime Mini Wireless vs Prime Wireless

Bütçe
1200

Melih Enes Bakal

Hectopat
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Razer Viper Ultimate RZ01-03050100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri Logitech G Pro Hero Sensör Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri Razer Deathadder V2 Pro Kablosuz RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri Steelseries Prime Mini Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri Steelseries Prime Wireless Kablosuz FPS Gaming Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri hangisini almalıyım? Yoğun bir mouse arayışındayım Viper Ultimate şu an favorim gibi fakat siz ne önerirsiniz? Aradığım zellikler 80 gramdan az olursa iyi olur yüksek bir sensör Wireless olması ve Fortnite için uygun olması.

Edit: Prime mini çok küçük o yokmuş gibi davranıyoruz.
 
Son düzenleme:
@Melih Enes Bakal Viper Ultimate en iyi seçenek olur. G Pro da Switch'lerde çift tıklama sorunları olduğunu duymuştum. Palm iseniz Dv2 Wireless olabilir fakat yine de Viper Ultimate öneririm. Steelseries'i hiç beğenmiyorum, onları araştırmadım pek haliyle yorumlayamayacağım.
 
@Melih Enes Bakal Viper Ultimate en iyi seçenek olur. G PRO da Switch'lerde çift tıklama sorunları olduğunu duymuştum. Palm iseniz DV2 Wireless olabilir fakat yine de Viper Ultimate öneririm. SteelSeries'i hiç beğenmiyorum, onları araştırmadım pek haliyle yorumlayamayacağım.

Viper Ultimate'de QC sorunu denen bir sorun varmış deniliyor. QC sorunu nedir? Araştırdım bulamadım.
 

Geri
Yukarı