Çözüldü Virtual Box optik disk dosyasını açma başarısız hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

twibby

Megapat
Merhabalar Virtual Box ile sanal Mac oluşturmak istedim techopat videosunu izleyerek aynısını yaptım fakat resimdeki hatayı alıyorum:

Resim :

tq176.jpg

Öncellikle Vitualbox'ın son sürümünü indirip(eklentileriyle birlikte) kurmanızı ve indirdiğiniz dmg dosyasının hash değerini kontrol etmenizi tavsiye ederim, bu gibi hatalar dmg dosyasının bozuk olduğu anlamına geliyor.

Okudum aynı zamandada izledim. Videodaki gerekli ayarları yaptım fakat aynı hatayı alıyorum. dmg dosyası daha önce dediğiniz gibi bozuk olabilir. Bu bizim rehberi okumadığımız anlamına gelmez.

Saygısızlık yapmak istemem cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, ben okudum aslında. Gerekenler kısmında ML2 yazıyor biliyorum da ML3'ün olmadığını şimdi öğrendim :) Şimdi ML2 İndirip denedim hata ortadan kalktı tekrar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı