Virtual Boxta 64 bit seçeneği yok

Winchester01

Kilopat
Öncelikle herkese merhaba. Recep beyin rehberi ile sanal makine üzerinden itakos kurmaya çalıştım ancak virtual boxta sanal makine kurarken 64 bit seçeneği çıkmıyor. i7-3770 işlemcim var. Sanallaştırma teknolojisini destekliyor ancak biosta ayarı etkinleştireceğim bi seçenek bulamadım. Şu anki işletim sistemimden memnunum ama bi yandan da mac os x'i denemek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Google'da bakmadığım yer kalmadı, BIOS'u didik didik ettim bulamadım. Buldum diyelim, o ayarı açınca otomatik olarak virutal boxta 64 bit seçeneği çıkıyor mu ?

BIOS'un AMI BIOS'tur büyük ihtimalle. Aptio Setup Utility de yazar başında.
Öyle ise Advanced > Processors kısmında olmalı. (n)
Yine yok dersen geriye BIOS'una bakmak kalıyor. İçindeki kısımların fotoğraflarını çekip buraya yüklersen bakarım yine. Ya da çevrende anlayan birisine göster 2 dk.da halleder. (y)

dostum derdinin dermanı biostan vitrual teknoloji diye bişey olacak onu enabled yap sonra bana dua edersin :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı