iPhone 15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 335
Bütçe
50000
Hocam 16e hoş gelmiyor gözüme teşekkür ederim.

Buna da bakacağım mantıklı geldi.

Hocam arada 30 bin gibi bir fark var. O fiyatı veremem şuan malesef. Teşekkür ederim.

Anladım hocam. Peki 15'i aldığımda pişman olurum hissi olur mu?
15 Kasım - 5 Şubat arasında kullandım. Telefon gayet iyi, günlük kullanımda hiçbir zaman kastığını görmedim, oyun oynamıyorum. Ortalama ekran sürem 2.5 saat, genelde 1.5 günde 1 kere şarja takıyorum yetiyor. 8-9 saat verebiliyor ekran süresi, duruma bağlı şekilde. Alınmayacak bir şey değil ama 50K'ya alınmaz. 45-46'lara yok mu bu telefon? Öyleydi sanki. Şu an 16 kullanıyorum, pek fark yok sanıyordum da illaki varmış hocam. Kamera özellikleri, tasarım hoşuma gitti 16'da. S25 Edge düsünebilirsin üstte de demisler, iyi telefondur ama pili üzer. Pişman olmazsın 15 aldığına ama Android'de iyileri vardır 15'ten o bütçede.

15 Kasım - 5 şubat arasında kullandım. Telefon gayet iyi, günlük kullanımda hiçbir zaman kastığını görmedim, oyun oynamıyorum. Ortalama ekran sürem 2.5 saat, genelde 1.5 günde 1 kere şarja takıyorum yetiyor. 8-9 saat verebiliyor ekran süresi, duruma bağlı şekilde. Alınmayacak bir şey değil ama 50K'ya alınmaz. 45-46'lara yok mu bu telefon? Öyleydi sanki. Şu an 16 kullanıyorum, pek fark yok sanıyordum da illaki varmış hocam. Kamera özellikleri, tasarım hoşuma gitti 16'da. S25 Edge düsünebilirsin üstte de demisler, iyi telefondur ama pili üzer. Pişman olmazsın 15 aldığına ama Android'de iyileri vardır 15'ten o bütçede.

Hocam merhaba. İlk önce yorumun için teşekkür ederim. Günde benim de ekran sürem yaklaşık 5-6 saat zaten, o da iş yerinde çok boşsam. Yoksa 3-4 saate düşüyor. Ev içerisinde de bir saat falan deseniz toplam 5 ile 7 arasında gibi bir süre oluyor. 50 bin mecazi anlamdaydı aslında kılıf, şarj aleti falan dahil şeklinde. Telefonun sıfırı şu an Trendyol da 47.500 TL. Bugün iş yerinde Ankara işi çıktığı için yanlarında gittim ve vatana uğrayıp hem 15, hem de 16'ya bakmak istiyordum fakat 15 tükenmiş. 16 modeline baktım ama yani 60 bin çıkamayabilir. O yüzden çok heveslenmedim.

S25 Edge düsünebilirsin üstte de demisler, iyi telefondur ama pili üzer. Pişman olmazsın 15 aldığına ama Android'de iyileri vardır 15'ten o bütçede.

Telefon bence de güzel ama heves işte hocam. 15'e ne diyorsunuz? Arkadaşlarında dediği gibi birkaç gün daha bekleyip 17E'nin çıkmasını bekliyorum ama aklım 15'te.

Hocam merhaba. İlk önce yorumun için teşekkür ederim. Günde benim de ekran sürem yaklaşık 5-6 saat zaten, o da iş yerinde çok boşsam. Yoksa 3-4 saate düşüyor. Ev içerisinde de bir saat falan deseniz toplam 5 ile 7 arasında gibi bir süre oluyor. 50 bin mecazi anlamdaydı aslında kılıf, şarj aleti falan dahil şeklinde. Telefonun sıfırı şu an Trendyol da 47.500 TL. Bugün iş yerinde Ankara işi çıktığı için yanlarında gittim ve vatana uğrayıp hem 15, hem de 16'ya bakmak istiyordum fakat 15 tükenmiş. 16 modeline baktım ama yani 60 bin çıkamayabilir. O yüzden çok heveslenmedim.

Telefon bence de güzel ama heves işte hocam. 15'e ne diyorsunuz? arkadaşlarında dediği gibi bir kaç gün daha bekleyip 17e'nin çıkmasını bekliyorum ama aklım 15'de.
17e tahminimce 4 Mart'ta çıkacak ama hemen satışa sunulmayabilir. En azından bu günden itibaren 1 ay falan beklemen lazım. 17e'nin de 50K civarına, en azından ilk çıktığında ulaşmayacağı kesin. 16e bile 15 parasınaydı ki en son 38-39'lara kadar inip yerini buldu. ben de 49'a almıstım 15'i, pek ucuza sayılmam aslında ama 13'ümü vermiştim üstüne. Eğer eski telefonunuzu verirseniz iyi olabiliyor. 16 58'lerde evet bütçe hemen çıkmayabilir ama alırsan iyi farkları var denebilir hocam. 15'e kötü demem, çünkü ne olduğunu biliyorum ama AI güncellemesi almayacak olması ve 6 GB RAM'in bir yerden sonra üzecek olması ihtimali de bulunuyor. Şu an alırsan 2030'a kadar falan güncelleme alacak diye biliyorum.

17e tahminimce 4 Mart'ta çıkacak ama hemen satışa sunulmayabilir. En azından bu günden itibaren 1 ay falan beklemen lazım. 17e'nin de 50K civarına, en azından ilk çıktığında ulaşmayacağı kesin.
Bende öyle düşündüm hocam.
Eğer eski telefonunuzu verirseniz iyi olabiliyor.
Fiyatı çok öldürüyor, başka bir uygulamadan direkt satıp elime telefonun üçte birinin ücretini geçirme şansım var.
15'e kötü demem, çünkü ne olduğunu biliyorum ama AI güncellemesi almayacak olması ve 6 GB RAM'in bir yerden sonra üzecek olması ihtimali de bulunuyor. Şu an alırsan 2030'a kadar falan güncelleme alacak diye biliyorum.
Hocam 4 yıl çok yeterli benim için. Yani bu güncellemeyi almayacak tarih bir de, bunu güncelleme almadan kullanma süresi var. Bakalım zaman göstericek. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı