Virtual DJ açıkken sistem kapanıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Virtual DJ açtıktan sonra herhangi bir zamanda ekran kartı fanları hızlanıp sistem kapanıyor. Sistem hata vermiyor, tekrar açabiliyorum. Sadece bu uygulama açıkken oluyor. Sürekli oyun oynayan biriyim, ekran kartında sorun olsaydı oyunlarda da olurdu diye düşünüyorum. Bundan 1-2 gün önce mavi ekran almıştım ama 1 saniye sürmeden sistem reset atıp tekrar açıldı. Mavi ekran yediğimde YouTube'daydım. Ekran kartım bayağıdır bende, böyle bir şey yaşamadım daha önce. Ekran kartım: Sapphire RX 5700XT Nitro+. Herhangi bir fikri olan var mı?

Islemcim i5-13400F kule tipiyle kullanıyorum isinmayla alakali bir durum olacagini sanmiyorum RAM'im DDR4 32 GB ama Virtual DJ acikken arkada YouTube falan da acik oluyor guc kaynagim 850W. CMD komuduyla bozuk dosyalari duzeltme vardi o komudu kullansam duzelme imkani olur mu sizce? SFC scannow du galiba.

Virtual DJ'nin destek ekibiyle iletişime geçmeyi de düşünebilirsiniz. SFC (System file checker) ve DISM (deployment ımaging service and management tool) komutlarını kullanabilirsiniz.
DISM, sistem görüntüsünü onarmak için kullanılır ve genellikle SFC'nin düzeltemediği hatalar için kullanılır. Eğer SFC ile sorunları çözemediyseniz, DISM komutunu kullanabilirsiniz. Komut istemcisine şu komutu yazın ve Enter'a basın: DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth
Eğer DISM işleminden sonra hala sorunlar devam ediyorsa, SFC komutunu tekrar çalıştırarak yeniden dosya onarımını deneyebilirsiniz: SFC /scannow bunlarda olmuyorsa dediğim gibi iletişime geç destek ekibiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı