VirtualBox kurunca sıkıntı çıkar mı?

PC Sever

Zeptopat
Katılım
19 Ocak 2023
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
2 tane 8gb Samsung
Ekran kartı
1650
İşlemci
İ5 9.Nesil
Windows 11 kullanıyorum. macOS kuracağım. 16 GB RAM 512 GB SSD i5 9.nesil işlemcim var. Sanallaştırma açık.
VirtualBox sorun çıkartır mı?
BIOS sorun çıkartır mı? (zamanında BlueStacks yüklemiştim PC'yi her açtığımda BIOS açılıyordu ama kapatmama rağmen kapatamıyordum. O yüzden biraz korkum var.)
Parantezdeki gibi bir şey olur mu?
Kurarken RAM ayarı yapıyormuşuz PC'ye etkisi var mı?
Depolama alanının ayarını yaparken benim PC imden bir kayıp ya da onun gibi bir şey oluyor mu?
Olacak ya da olabilecek her şeyi yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
 
Windows un icinde çalıştığı için biosla ilgili sorun olmaz. Virtualbox açtığınızda ayarlarlardan ram depolama miktarını istediğiniz kadar ayarlarsiniz. Virtualboxi kaldırdığınızda veya kapattiginizda tüm herşey eskiye döner. Zaten sanal pcnin amaci da odur.😊 sisteme zarar vermeden istediğiniz başka sistemleri deneme bize yarar.
 
Windows'un icinde çalıştığı için BIOS'la ilgili sorun olmaz. VirtualBox açtığınızda ayarlarlardan RAM depolama miktarını istediğiniz kadar ayarlarsiniz. VirtualBox'i kaldırdığınızda veya kapattiginizda tüm her şey eskiye döner. Zaten sanal PC'nin amacı da odur.😊 sisteme zarar vermeden istediğiniz başka sistemleri deneme bize yarar.

Depolama? 30 GB yaptım diyelim SSD'den 30 GB ayrılıyor mu?
 
5 GB'ye macOS kuramazsınız. En az 40 GB ayırıp kurmayı deneyin., kabul etmezse 50 GB deneyin. 2 GB RAM ile de macOS'in yeni sürümleri düzgün çalışmaz, ayırabiliyorsanız 4-6 GB RAM ayırın.
 

Geri
Yukarı